sunnuntaina, heinäkuuta 20, 2014

Vinkki!!!!!

Satu Karjalainen jakoi FB:ssä:

Vinkki: Mainio aine terrojen/dunien paikkaamiseen, Motonetista saatava Epoxy Repair muotoiltava massa. Juomapullojen reijät on paikannut ihan pelkästään tällä massalla, kovettuu siis kovaksi muoviksi. Ei oo ainakaan mulla yrittäneet ees syrkit jyrsiä. Isommat reijät oon paikannut laittamalla tällä massalla movin tai metallin palan kiinni. Pysyy mielestäni paremmin kuin kuumaliima, mulla on tahtonut kuumaliimalla kiinnitetyt paikat napsahdella irti jos terraa siirtelee / liikuttaa...

Toki tää ei oo ihan myrkytöntä, mut eipä nuo liimatkaan taida olla. Ja oman kokemuksen mukaan tää vissiin haisee elukoiden nokkaan niin pahalle, et eivät ees yritä jyrsiä siitä kohtaa... (ihmisen nenään haisee vaan tuoreena kuivuessaan, ei jää mitenkään haisemaan) N. vrk menee et kovettuu täysin. Ja vois kuvitella että dunan kulmatkin vois tällä paikata, itellä ei oo ollut tarvista.

2 kommenttia:

  1. Katan uutiskanava! :D Ei ainakaan pääse missaamaan mitään, jos ei oo hetkeen koneella x3

    VastaaPoista
  2. Ilmeisesti tämä aine; http://motonet.fi/fi/tuote/605329/bison-epoxy-repair-75ml
    Autopuolella ollessa tuli jonkun kerran käytettyä noita epoxi paikka-aineita muovikorjauksia yms. tehdessä ja itelläni on ainakin niistä jäänyt tosi hyvä maku. Ovat kyl oikeesti kestäviä aineita. Myrkyllisiä (muistaakseni noissa on ärsyttävän varoituskuvat) ovat toki, mutta eipä ne muovidunatkaan mitään elintarvikemuovia ole.

    VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!