perjantaina, heinäkuuta 25, 2014

Satelliitti-Hugo ja terveystietoja sisaruksille

Koska Hugolla on pentuesisarustensa lisäksi paljon sisarpuolia, niin pyysin Tiialta lupaa laittaa "tarinan" blogiini, että osaisitte tarkkailla koirianne erityisen suurella huolella leikkauksen jälkeen! Tämä ei siis ole mikään sukujen eikä kasvattajien mollauspostaus, kröhöm, kukas se Hugon kasvattaja olikaan..? :D Hugo on siis virallisesti Anemoneniityn Inkivääri, ylpeät vanhemmat ovat isä: Demant's Pedro ja emä: Dauser's Mystique, jolla ei ole muita pentueita eikä pennuilla jälkikasvua.

Hugo kävi pallin poistossa, pussit jätettiin, koska eläinlääkäri sijainen ei nähnyt syytä niitä poistaa, sisälle haavaan oli laitettu itsestään sulavat tikit, mutta päälle ei laitettu tikkejä. Hugoa haettaessa, se oli ihan normi pökkerö koira. Kotiin tultaessa omistaja huomasi, että Hugolta onkin se liimaside irti ja sieltä tulee verta. Soitto eläinlääkärille ja matkaan. EL vaan puhdisti ja laittoi uuden haavataitoksen. Kotona Hugo siirtyi olohuoneeseen nukkumaan ja makasi ehkä 30-45min yhdessä kohdassa. Noustuaan ylös, Hugon alla oli järjettömän kokoinen verilammikko, ja kävellessä verta tuli, kuin olisi vettä hanasta laskenut. Soittoa samalle eläinlääkärille, mutta se ei vastannut. Sen sijaan tavoitettiin toinen EL, jonka kanssa sovittiin treffit. Hugosta vuoti verta hulluna, kaikki pyyhkeet sen alla oli veressä. Eläinlääkäri nukutti sen uudestaan, että pystyi avaamaan haavan. Reilun tunnin operoimisen jälkeen, eläinlääkäri sanoi, että alle vuorokaudessa Hugo olisi kuollut verenhukkaan. Haavasta oli joutunut kaivelemaan hyytyneitä veriä, kun uutta oli pulpunnut koko ajan. Sanoi, että Hugo on ilmeisesti mahti uros, kun joku lihas oli repinyt ne suonet riekalaiseksi leikkauksen jälkeen. Ja että ilmeisesti Hugolla on sakemannien geeni, ettei veri meinaa hyytyä laisinkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!