sunnuntaina, heinäkuuta 13, 2014

Siru huippupistein luonnetestissä

Anemoneniityn Coconut "Siru" sai 6.7.2014 Lapualta luonnetestistä hurjat 219p pistettä!!! ♥ Osa-alueet +1 +1 -1 +2 +2 +3 +3 +3 +++. 

toimintakyky: +1 kohtuullinen
terävyys: +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
puolustushalu: -1 haluton
taisteluhalu: +2 kohtuullinen
hermorakenne: +2 suhteellisen rauhallinen
temperamentti: +3 vilkas
kovuus: +3 kohtuullisen kova
luoksepäästävyys: +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
laukauspelottomuus: +++ laukausvarma
Yht 219!!!!

Saako kehuskella? Teen sen kuitenkin! :D Luonnetestituloksen puolesta Siru on selkeästi rodun  kärkikastia. Ja Siru ei edes pistänyt parastaan, vaan hoiteli homman vähän vasemmalla tassulla. ;) Siruhan ei ollut pahemmin vaivautunut haukkumaan hyökkääville tuomareille, siitä puolustushalun miinukset. Ja tuomarin kanssa ei myöskään innostunut leikkimään, vaikka Sirun tavaramerkki on kaikella leikkiminen kaikkien kanssa missä vaan milloin vaan. :D Tosin videon perusteella tuomari ei kyllä mikään koiran leikittämisen virtuoosi ollut, eli ei ehkä ihme, jos Aussikerhon luonnetestissä ei kauheasti aussit lähteneet leikkiin mukaan? Mutta että kaikista meidän koirista, jotka ovat saaneet temperamentista "Hieman rauhaton", kaikista meidän koirista juuri SIRU saa "Suhteellisen rauhallinen"?!?!?!?!? :'D

Kyseessä on tähän mennessä parhaat 'meidän' koirien saamista pisteistä, jopa suuremmat kuin Nemi-sakulla ja käyttölinjaisella Islalla! O.o Ja kyseessä on siis pikkuruinen, 3-vuotias aussityttö, Varpun ja Oliverin lapsukainen. Suuret kiitokset  Sirun Kirsi-emännälle, joka on kasvattanut Sirusta sen hienon pikkuotuksen, josta saamme aina olla ylpeitä! :) Tuomari Jorma Lankinen sanoi Sirun palauttaneen hänen uskonsa rotuun!!!


Julkaisu käyttäjältä Kirsi Kjäll.


Julkaisu käyttäjältä Kirsi Kjäll.


Julkaisu käyttäjältä Kirsi Kjäll.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!