tiistaina, toukokuuta 06, 2014

Hyvää vappua!

Nalan ja Röllin jäljellä olevat pennut kuvan mukaisessa järjestyksessä:
Anemoneniityn Flower Power - Temperamentikas suukottelija, joka tietää mitä tahtoo, mutta onneksi se tahtoo olla sylissä ja muutenkin ihmisten kanssa tekemisissä. Pienenä talloi muut pennut egonsa alle. Isänsä niukka ja karkea, helppohoitoinen turkki. Sisaruksiin verrattuna kevyt rakenne ja toivoisimme tämän pääsevän esim. agilityyn. :) Luonteeltaan tämä muistuttaa niin kovasti isoisoisäänsä Timiä, että olisi ihana jättää kotiin, mutta taitaa olla niin, ettei enää uroksia meille... ;)
Anemoneniityn Flower Rain - Pörröinen poika, jolla on valtavasti asiaa! Isäänsä tulleena vilkas ja kiltti. Sopii varmasti aloittelevammallekin terristille. Saa viedä näyttelyihin tai muihin harrastuksiin, mutta kyllä tämä varmasti viihtyy ihan lenkkikaverinakin.
Anemoneniityn Flower Princess - Pikkuprinsessa etsii sijoituskotia. Toivomme tyttöä vietävän pariin näyttelyyn vuodessa. Tosin jos näyttelyt ei nappaa, niin voimme toki hoitaa sellaiset käytännön järjestelyt itse. Luonteeltaan emonsa oloinen; kiltti, iloinen ja helppo saada rauhoittumaan. Hölmöilee täysillä sisarusten kanssa, mutta tykkää myös lökötellä sylissä vaikka loputtomiin. 

Kuva: Hyvvää vappua kaikille tutuille koirakamuille ja muille mukaville immeisille, kasvattajille etennii!♡ Toivottaa: Hugo
Hugo, kuva & om. Tiia Hiltunen

Siru kävi vappuna Kauhajoen rallytoko-kisoissa. Rallytoko on nyt virallinen laji ja Sirulla siitä nyt ensimmäinen hyväksytty tulos! (: Sirun juoksut alkoivat 6.5. Treffikumppanina toimii Onni, joka myös oli kyseisessä kokeessa. Tästä postauksesta löytyy myös kyseinen rata ja Onnin video. :) Yhdistelmä on jo hyväksytetty Aussikerholla. Enää tarvitsee vain astutuksen onnistua! :D

Siru ja Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!