maanantaina, toukokuuta 19, 2014

Hugon näyttelyviikonloppu

Anemoneniityn Inkivääri alias Hugo om. Tiia Hiltunen kävi Joensuussa näyttelemässä. :) Tuomarina lauantaina Hassi Assenmacher-Feyel, Saksa ja sunnuntaina Sirik Zafra, Israel. Yllättävää, että menestystä Hugo sai näistä juuri saksalaisella tuomarilla, sillä kun on kuitenkin hyvin suora selkä niihin koiriin nähden, jotka Saksassa menestyy. Hugo on myös hyvin suuri, mikä on yleensä enemmän tuollaisten itämaisten mieleen. Mutta ei panna pahaksi ollenkaan, että näin päin! ;D Israelilainen tuomari ei tosin jakanut yhdellekään urokselle ERIä saati SA:ta. Ja voittajaksi valittiin kuulemma musta käyttöpuolelta. :) Peukku!

Lauantain arvostelu:
Maskuliininen kiilamainen pää. Hyvin asettuneet silmät, kantaa korvansa hyvin. Hyvät ilmeet, kiva kaula, hyvä runko. Erinomainen ylä- ja alalinja. Hyvät kulmaukset edestä ja takaa. Liikkuu hyvin. Valkoinen läikkä rinnassa.

Kuva: Joensuun KV-näyttelyissä käytiin tänään 17.5 . ♡
AVO-ERI AVK1 SA PU1 SERT CACIB VSP
Sunnuntain arvostelu:
Big dog, with very masc. head. Good expression. Nice depht of chest. Good topline and hindquarters. A bit paddling in front. Moves quite well behind.
EH AVK1

Lisäksi Hugo on läpäissyt hiljattain mölli-BH-kokeen! :)

Tässä tällainen kesäinen kuva. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!