lauantaina, toukokuuta 10, 2014

Vuoden voittajia

Muoks 10.5.: Lisätty Seinäjoen Kennelkerho.
Muoks 25.4.: Lisätty alas kuva.


Olin unohtanut palauttaa tämän Roosan viime vuonna saaman kiertopalkinnon. :O Mutta onneksi Roosa voitti sille vuoden lisäaikaa! :D Lakke palkitsee koiriaan siis agilitysuorituksissta.

(Tintin pytty on ollut vuonna 2010 Timillä) • Ruska on Aussikerhon vuoden näyttelykoirakisassa sijalla 18. 61 pisteellä ja kahdeksalla näyttelyllä.
 • Roosa on vuoden agilityaussi-kisassa sijalla 3. 54 pisteellä.
 • Siru on vuoden tokoaussi-kisassa sijalla 5. 13 pisteellä ja Timi sijalla 8. kahdella pisteellä. ;)
 Kiitos Aussikerhon joustavan ja ripeän toiminnan, Timi-kulta ehti vielä poseerata TOKO I-laatudiplominsa kanssa! :')
Samaisen diplomin pokkasin myös Siru, kuva alempana. :)

Timihän on nukkunut pois, mutta en ole saanut siitä vielä blogattua tänne suomenkieliseen enkä päivitettyä kotisivua... :'( Ja siinä sitten syy, miksi kaikki muukin päivitys jumittaa...  Siru ja Kirsi olivat kunnostautuneet LKH:n Vuoden Koirakoissa! Siitä ei ole kuvaa, joten lainaan Sirun kuvaa tähän. Itse en ollut edes huomannut ilmoittaa omista koirista mitään, mutta saihan Ruska jo Kauhavalta valioitumispalkinnon. :) Koirakko palkittiin koulutustunnuksen saaneina (BH) ja uusina aktiiveina. Siru oli myös sijalla 5. vuoden palveluskoirana, sijalla 3. vuoden tulokkaana ja sijalla 12. vuoden toko-koirana. :)  Siru ja Kirsi olivat myös SKK:n listalla!!!!! :D Siru oli Vuoden Tokokoira ja Kirsi oli Vuoden Tulokas. Jeeeeestas! :D

  Siru poseeraa tässä Aussikerhon diplomin+ruusukkeen sekä Kauhavan 2. mitalin kanssa. :)  Siru palkittiin Vuoden PK-koirakisassa yllä olevassa kuvassa kaulassaan kimaltelevalla 2. mitalilla suorittamansa BH-kokeen ansiosta. Myös Ruska kiilasi kakkoseksi Vuoden Näyttelykoirakisassa, sekä palkittiin valioitumisesta. Roosa valittiin Vuoden Agilitykoiraksi.
  Ruska ja Roosa

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti

  Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!