torstaina, huhtikuuta 17, 2014

Hyvää pääsiäistä!

Toivottavat: Fanny-pupu sekä kissat Miska, Sade ja Lumi. 2 jälkimmäistä ovat ensimmäistä kertaa aidatulla rivarin takapihan palasella ihmettelemässä.

Ainakin jonkin verran on leikkaus auttanut rauhoittavasti tyttöjen kiivaaseen luonteeseen. Sadehan testasi pikkuhampaitaan jo toisena päivänä meille tultuaan. Seuraavan kerran se roikkui kirjaimellisesti kynsin ja hampain käsivarressani kynsienleikkuun yhteydessä.

Ujompi ja kiltimpi Lumi sai vastaavan raivarin, kun tikit eivät tahtoneet millään lähteä sulamaan irti. Koitin niitä sitten varovasti leikata -ja minä kyllä osaan sen homman, kun koirilta on pitänyt kerran jos toisenkin poistaa tikkejä. Mutta tästä suuresta yhteistyöhalun osoituksesta johtuen tuumasin, että pidä tikkisi vaikka tuomiopäivään asti.

Miska oli kyllä myös aika temperamenttinen pentuna ja nuorena kissana. Mutta se on hyvin sosiaalinen ja hellyydenkipeä, erityisesti Simban kuoleman jälkeen. Sade on ruvennut matkimaan Miskaa ja tulee perässä hakemaan rapsutuksia. Kissatkin siis mallioppivat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!