keskiviikkona, huhtikuuta 16, 2014

Uusi aluevaltaus: Rottavauvoja!

Ei siitä ole loppujen lopuksi kovinkaan pitkä aika, kun jollekin selitin olevani varmasti parantumassa tästä eläinhulluudesta, jonka oireena "kaikkia" omistamiani eläinlajeja on pitänyt kokeilla kasvattaa. Perustelin tätä sillä, että minulla on ollut jo jokunen tyttörotta, mutta en ole edes harkinnut niiden lisäännyttämistä. Kohtalo kuitenkin päätti toisin! :D Nooh, jäähän minulle vielä argumentiksi kissat, kun vein tytöt jo ennen ensimmäistä kiimaa steriloitaviksi. ;)

Koin melkoisen yllätyksen, kun tein rottatyttöjeni pesästä tällaisen löydön:

11.4.2014
Vitsi on siinä, että en ole koskaan omistanut yhtäkään poikarottaa, eivätkä nykyiset ole käyneet edes näyttelyissä. Vaihtoehtoja on tasan kaksi... Toinen on, että se ei-poikasia-hoitava naaras onkin hermafrodiitti eli kaksineuvoinen. Minä todella toivon, että asia on näin. En välitä, vaikka sillä olisi 10 ylimääräistä sukupuolta tai vaikka se olisi ihan ehta uros, koska se toinen vaihtoehto on sen verran kamala (eikä sen pitäisi olla edes mahdollinen). :(

Kuva suurenee hieman klikattaessa auki.
Siinä teille ihmeteltävää keskiviikkoillan ratoksi! :) Alla on jo naiseutensa todistaneen Sinin, emorotan, vehkeet. Yllä on pääepäillyn eli Missin vehkeet.

15.4.2014
Siinä pesue eilen räpsäistyssä kuvassa. "Vanhempien" värit olivat muistaakseni russian blue hooded ja silver black badger. En ole oikein asiantuntija rottien väreissä. En edes maallikko, vaan jotain vielä alempaa kastia! :D

1 kommentti:

  1. Voi ku sulosia rottalapsosia! :D onnea vaan kenties uudesta kasvatuseläinlajista.......?:)

    VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!