maanantaina, marraskuuta 26, 2012

KV Jyväskylä 10.11.2012

Nyt on käyty koiranäyttelyissä, joista ei ole blogattu. :P Aloitetaan tuoreimmasta eli Jyväskylästä. Arvostelujen suomennoksiin otetaan kommenteissa huomautuksia kernaasti vastaan. Tuomarina oli Jeff Luscott, UK.

Ruska joutui kehään vähän lennossa, koska en ollut ostanut luetteloa ja junnu-uroksia olikin vain 1 ja ei yhtään nuorta! Avoin luokka alkoi siis vähän odottamatta, ja Ruska oli "hieman" pölähtänyt eikä esiintynyt niin hyvin kuin yleensä, mutta ERI tuli! :)
Ruska ERI3: Good overall balance, and outline. Typical head. Would like more strength in underjaw. Good through body and chest. Coat is ok, but could do with little more lenght. Moves well on side and rear. Front needs to tighten.
Hyvät kokonaistasapaino ja profiili. Rodunomainen pää. Saisi olla vahvempi alaleuka. Hyvä runko ja rinta. Turkki on ok, mutta saisi olla vähän pitempi. Liikkuu hyvin sivusta ja takaa. Edestä saisi liikkua kiinteämmin.
Nemma's Zero Nine "Ruska"

Junnutyttöjä meiltä oli Lilja (Sällin ja Dinan tyttö), Siru (Varpun ja Oliverin tyttö) sekä Mandy (Roosan ja Ruskan tyttö). Juuri kun luulin analysoineeni, millaisista koirista tuomari tykkää ja asennoituneeni siihen, että meidän tytöt nauretaan kehästä pihalle, niin Siru menee ja nappaa ERI3!!!! Kiitos taas Kirsi!!!
Siru ERI3: Smart youngster. Good overall balance, uses her ears when needed. Growing well through the body. Streght in the rear quarters. True rear action, good side gait, but would prefer better front angulation.
Terävä nuorukainen. Hyvä kokonais-tasapaino, käyttää korviaan kun tarvitaan. Hyvin kehittyvä kroppa. Voimaa takakulmauksissa. Liikkuu oikein takaa, hyvä sivulinja, mutta saisi olla paremmat etukulmaukset.
Anemoneniityn Coconut "Siru"

EH:n saaneita tyttöjä oli sitten useampikin, mm. Lilja ja Mandy. Ja niistä yksi piti valita sijalle 4 ja tuomari nappasi LILJAN!!!!! :O Lilja yllätti myös poseeraamalla paremmin kuin ikinä näyttelyharkoissa, mätsäreissä tai kotona! Jos Mandya jänskätti, niin Lilja otti kyllä senkin edestä rennosti kehässä omaa vuoroaan odotellessaan retkottamalla ketarat ojossa pitkin lattiaa! :D
Lilja EH4:  Pleasing in overall shape, size, body and balance. More development to come in head, neck and chest. Quite a nice action on the move. Exc. rear movement. Holds tail at the right place. Would prefer slightly less round eye, and earset to tighten up.
Miellyttävät kokonaismuoto, koko, kroppa ja tasapaino. Pää, niska ja rinta saavat kehittyä lisää. Aika kivat liikkeet. Erinomaiset liikkeet takaa. Kantaa häntää oikeassa asennossa. Silmät saisi olla vähemmän pyöreät, ja korvien kiinnitys tiukempi.
Anemoneniityn Daurian Lily "Lilja"

Olisin luullut, että meidän tytöistä Mandy olisi enemmän ollut tuomarin makuun, mutta se olikin hieman pullea tuomarin mielestä. No, niin sitä on joskus sanottu Roosalle ja Dinallekin, ja mitä sitä liian kauas omppupuusta putoamaan! :D Ja meikäläisellekin on sanottu Timin kahdeksannessa näyttelyssä (joista melkein jokaisessa esitin myös Roosan), että "handler needs more training". :D [Ja tarvitsen kyllä vieläkin...] Mutta kiitos Rebecca ja Sari Mandyn tuomisesta ja esittämisestä! :) Mandylle kokeillaan vielä parempaa tulosta dieetin jälkeen, tuomari sanoi, että se olisi ollut muuten perfect! ♥
Mandy EH: Lovely bitch with the nice head. Good eye and ear set. Happy girl, with the chest and rib length. Unfortunately carrying too much weight, so spoiling over all picture. (Handler can develop her skills and the terrier improve her condition.
Ihastuttava narttu, jolla hyvä pää. Hyvät silmät ja korvien asento. Iloinen tyttö, jolla rinta ja rintakehän pituus. xD Valitettavasti ylipainoa, joten pilaa kokonaiskuvan. (Esittäjä voi kehittää taitojaan ja terrieri kohentaa kuntoaan.)
Anemoneniityn Enigmatic Rose "Mandy"

Täällä on kuvia aussikehistä! Suurimman osan kuvista on ottanut Leena Hautala. Valitettavasti Photobucketin uudessa versiossa ei vielä pysty järjestelemään kuvia albumin sisällä oikeaan järjestykseen... Mahdolliset korjaukset koirien nimiin otetaan kiitollisena vastaan! Kiitos paljon Mari Bomströmille, joka mailasi luettelosta kuvat, mikä auttoi suuresti koirien tunnistamisessa! :D Todella mukavaa oli bongata sukulaisia: Varpun isä Black Back Please Please Me, Varpun pentueveli Black Back Caribou Lou ja Ruskan pentueveli Nemma's Zero Point!
anemoneniityn's 121110KVJyvaskyla album on Photobucket

2 kommenttia:

  1. Kirsi16:06

    Hahhaa, Siru näyttää siltä että se ois mieluummin tekemässä ihan jotain muuta ku poseeraisi kehässä :D. Hienoja kuvia, saako varastaa pari? -Kirsi K.

    VastaaPoista
  2. Johannyttoki saat! :D

    VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!