lauantaina, marraskuuta 03, 2012

Taas se aika vuodesta...

Kaverin Facebook-tilapäivityksestä ryövättyä...
Päivänpuhelu:"Otettiin maatiaiskani ilman kesäkaniksi, ja nyt pitovaikeuksia, kun ruoka loppuu, vesi jäätyy ja pitäis alkaa siivota." MURR JA RÄYH! Taas muistutus, miksi en tuputa kaneja tutuille, en anna ilman kenellekään ja pidän tilaa omille! pitovaikeuskasvateille kanilassa ympäri vuoden.
Että siitä vaan kaikki teettelemään niitä kaninpoikasia, näin helppoa on kanikasvattajan elämä...

Ja siitä puheenollen... Meillekin palautui loppukesästä pari kasvattia, joille uusi koti hakusassa.

Kotia etsii 3 luonnonharmaata hermeliiniä. Anemone's Lulu on 4v (oik) ja asuu tyttärensä Anemone's Saanan (vas, s.4.3.) kanssa. Myös Lulun vanhempi tytär Anemone's Neiti Näpsä (1½v) etsii kotia, asunut myös aina toisen kanin kanssa. Ensin Näpsä asui emonsa Lulun ja sitten tyttärensä Nukkeruusun kanssa, mutta nyt tiet eroavat joka tapauksessa, kun tytär pitäisi astuttaa. Näpsän hinta 35e, Saanan 40e, Lulun saa "kylkiäisenä" Saanan mukaan! ;D Kunhan sitä ei enää kierrätetä kodista toiseen! Saana ja Lulu olivat lemmikkeinä, mutta palautuivat syksyn tullen. :( Näpsä on asunut luonani koko ikänsä ja on rekisteröity 92p. Sen isäkin (Anemone's Nököhammas) oli luonnonharmaa, mutta Näpsällä on keltapunaista jälkikasvua. Lulu haki ulkomuodosta järkyttävässä karvanvaihdossa huimat 89,5p. xD Saana ei ole ollut näyttelyissä. Sen isä on Santaharjun Taivaskero, keltapunainen punasilmäinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!