lauantaina, joulukuuta 01, 2012

Agilitykisa 1.12.2012 Seinäjoella

*Päivitetty 13.7.2013 ratapiirroksilla ja videoilla*

Timi ja Roosa tänään agilitykisoissa Seinäjoella. Eka rata oli molemmilla puhdas mutta tuli hieman yliaikaa... Johtuen meitin rapakunnosta. Se on vielä rapaisempi kuin mitä silloin keväällä, kun aloin kohottaa rapakuntoani... Aloin hölkkäämään, mitä en ole eläissäni harrastanut, koska inhoan juoksemista (ja sitten valitsen lemppariharrastukseksi agilityn...) Opettelin jopa oikean hengitystekniikan, mutta sainkin lonkkani niin kipeäksi, että sitä sairastettiin koko kesä. :P Nooh, nyt käyn kerran viikossa 3h jumpassa... Ja vuoden alusta alkaa taas uinti.

Tällä radalla Timi tienasi kuitenkin kuudennen sijan 3,16 sekunnin yliajalla. Roosa taas sijoittui viidenneksi 1,90 sekunnilla. Tuomari oli Eeva-Liisa Pohjonen. En löytänyt googlettamalla rataa, joten joudutte jälleen tyytyä järkyttävien raapustusteni pohjalta tehtyyn muistelmaan! Tämä rata on viimeistelty Agility Blues -ohjelmalla. Kyseessä on ilmainen demoversio, joten numerot yms. on lisätty kuvankäsittelyohjelmalla. Demoversiossa on rajattu määrä esteitä, joten muuri (19) on vain valkoinen palkki. Älkää yhtään katselko mitään esteiden välisiä mittoja! :D

Klikkaa suuremmaksi.

B-radalta molemmille hylsyt. Tuomarina Minna Räsänen. A- ja B-ratojen välissä oli 2h tauko, kun muut suoritti C-rataa, jolle en ilmoittanut, koska sen piti olla viimeisenä ja Timillä on jo yksi hyppynolla kakkosista. Huono idea. Ratoja ei nimittäin toteutettu aakkosjärjestyksessä, ja aussit ehtivät väsähtää oikein kunnolla suoritustensa välissä.

Klikkaa suuremmaksi.


B-radan alku meni hyvin, lähdössä hienosti paikallaan ja kepit oli mahtavat meidän mittapuulla! Ainoastaan Timin alastulokontaktit A:lla kusivat. Ainoastaan harmittaisi se, etten palauttanut sitä takaisin kontaktille, kun kerran oli jo hylsy, mutta tämä nyt oli muutenkin Timin tällä tietoa viimeinen kisa. Herra on hyvin ansainnut eläkkeensä!Roosa otti kontaktit nipin napin ja taisi tehdä puhdasta rataa joitain ylimääräisiä kiepsahduksia lukuunottamatta, mutta ihan loppuun tuli hylsy. Kun olisi pitänyt mennä vielä viimeiseen putkeen, Roosa päätti aloittaa jo loppusuoran! :DVideot on kuvannut Leena Hautala. Ja meinasi muuten treenikirjani jäädä areenalle, kun pakattiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin kotiin. Jouduttiin kääntyä hakemaan kirjaani, koska siinä on kaikki ratamme aina vuodesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!