lauantaina, lokakuuta 27, 2012

27.10.2012 KV Seinäjoki

 • Anemoneniityn Coconut "Siru" jun-EH4
 • Anemoneniityn Dawn Flower "Nala" jun-EH
 • Anemoneniityn Elaborate Rose "Topi" jun-EH2
 • Nemma's Zero Nine "Ruska" avo-ERI2
 • Ålhammarens Åliver "Rölli" avo-EH3

Pennut:

Narttupennut: Chatham´s La Danseuse Diva om. Minna Sarkkinen, Chiliberry´s Contessa Caterina (PEK2+KP) om. Juhani Kuusiluoma ja Kirsi Kjäll. Takana Kata, Topi ja Topin äiskä Weronika.


VSP-PENTU: Chiliberry´s Constantius, om. Mia Ylipelkonen, esittäjänä Juhani Kuusiluoma, ROP-PENTU: Chatham´s La Danseuse Diva, om. Minna Sarkkinen
Junnu-urokset:

Topi, Kata ja Topin äiskä Weronika Schön ja oikealla Topin iskä Reijo Haavisto.
Alla EH2: Anemoneniityn Elaborate Rose "Topi" om. Weronika Schön ja Reijo Haavisto, esittäjänä Katriina Hautala. EH3: Somehow Rebound, om. Mervi Ruohonen

Avoimet urokset:

EH 3: Ålhammarens Åliver "Rölli", om. Leena + Katriina Hautala, luottohandlerina Kirsi Kjäll :)ERI 2: Nemma's Zero Nine "Ruska", om. Leena + Katriina Hautala ja Orvokki Lämsä

Junnunartut:

EH 4: Anemoneniityn Coconut "Siru", om. Katriina + Leena Hautala ja Kirsi Kjäll, EH: Anemoneniityn Dawn Flower "Nala", om. Katriina + Leena Hautala ja Sanna Kottari, EH 2: Bluepepper's Squirrel Princess, om. Mira Pietikäinen, Maritsa Vesalainen ja Marjo Ahola
Kuvassa????? EH 3: Chiliberry's Queen Isabel "Bella", om. Juhani Kuusiluoma
Siru ja Kirsi
Kata ja Nala
Nala vauhdissa :)
Sirun ja Tessan iskä Jani Kjäll, Topin kotiväki Weronika Schön ja Reijo Haavisto, Nalan perhe Kottarit, sekä Maiju Lepistö?
 Arvostelut:

"Joku" sai älynväläyksen ottaa kuvat vain kasvattien arvosteluista, kun Ruskan ja Röllin arvosteluthan tulee meille kotiin... ;) Ei ollut nyt sitten poikien arvosteluita tallessa tähän. Ei niitä roskiinkaan ole heitetty, joten laitetaan tänne, kun vastaan tulevat...

HUOM! Otan ilomielin vastaan mahdollisia oikaisuja ja vinkkejä käännöksiin, niin tähän kuin muihinkin postauksiini!!! :) Rohkeasti vaan kommentoimaan, en suutu!

NALA JUN-EH: 1-vuotias. Hieman korkeajalkainen. Hyvin narttumainen pää, mutta saisi olla hieman vahvempi. Tummat silmät. Saksipurenta. Saisi olla suorempi etuosa ja eturinta. Erittäin hyvä ylälinja ja rintakehä. Korkea hännänkiinnitys. Riittävästi kulmautunut takaa. Hyvänlaatuinen turkki. Liikkuu hyvin, leveästi edestä.

SIRU JUN-EH4: 1,5-vuotias. Hyvät mittasuhteet. Narttumainen pää. Hieman pyöreät silmät. Kivat korvat. Saksipurenta. Voisi olla parempi etuosa. Oikein kiva ylälinja ja hännänkiinnitys. Saisi olla vahvempi rintakehä. Erittäin hyvin kulmautunut takaa. Oikein hyvä turkinlaatu. Liikkuu temperamenttisesti (tai miten sen suomentaisi???).

TOPI JUN-EH2: 1-vuotias. Hyvä koko. Hieman pyöreät silmät. Hyvä korvien asento. Hieman pieni pää verrattuna muuhun kroppaan. Saksipurenta. Kiva niska. Etuosa voisi olla suorempi. Erinomainen rintakehä. Matala hännänkiinnitys. Riittävästi kulmautunut takaa. Tulossa hyvä karvanlaatu. Nopeat liikkeet, hieman löysät kyynärät.

2 kommenttia:

 1. En tiennykkään, että mummollani Weronikalla on toinen koira. Haluaisin tietää sun kautta, jos pystyt sanomaan, et elääkö weronikan sekarotuinen rescue koira vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Reksu elää ja voi hyvin! :)

   Poista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!