sunnuntaina, lokakuuta 07, 2012

EP:n aussien jälkitreffit

Treenit pidettiin Kanervakallion ponitilalla, Siru- ja Tessa-aussien kotona. Meille piti tulla ihan kouluttajakin, mutta hänen autonsa oli jumittunut mutaan eikä päässyt paikalle. Siihen se huono tuuri onneksi loppuikin, vaikka koko viikon on ollut todella märkä keli. Sen verran kuitenkin pilvet raottuivat, että saimme hyvin tehtyä koirillemme namijäljet, jonka lisäksi Kirsi veti pari verijälkeä, jota sitten kaikki kävivät vuorollaan nuuhkimassa.

Paikalla olleet aussit tällä kertaa:

Mandy nuuskii naudanverellä kasteltua pesusientä, jota vedettiin (paalinarussapa tietenkin!) jälkeä pitkin.
Olin alunperin ajatellut ottaa mukaani sattumoisin Mandyn vanhemmat, Roosan ja Ruskan, jotka molemmat tykkäävät käyttää nenäänsä. Sitten ajattelin, että kyllähän Roosa saa harrastaa jo muutenkin mielin määrin, että otetaan sen tilalle Rölli, joka ei nyt ole missään ryhmässäkään. Keli vaikutti todella huonolta säätietojen mukaan, joten päädyin lopulta jättämään molemmat pojat kotiin ja ottamaan meidän tehokaksikon, Timin ja Roosan. Ne ovat ainakin tottuneet työskentelemään huonollakin ilmalla, agilityä kun ei peruta, satoi tai paistoi. Ruska, Rölli ja Lilja taas eivät tykkää kastumisesta, eikä Varpu syömisestä. xD

Mandy hoksaa, että maasta löytyy namuja ihmisen jälkiä seuraamalla. Ensin se olisi vain halunnut mennä tervehtimään poneja, mutta ihastuikin lajiin.
Ansku löytää namut todella nopeasti!
Pikkuponi tulee näyttäytymään Bellalle. "Ei meitä tarvi haukkua!" :)
Mandyn kurainen poseeraus muita tarkkaillessa! :D
Roosa-äiskä on jäljestänyt joskus ennemminkin eikä se aio jättää ainuttakaan namua maahan!
Roosa opettelee ilmaisemaan löytämänsä esineen menemällä maahan. Kyseessä ei toki ole Roosan takana näkyvä oranssi kartio, vaan pieni nahkainen esine, alla olevassa kuvassa oikealla:

Timi on Anskun ja Mandyn tavoin ensikertalainen, mutta noukka pelaa silläkin! :)
Konkarit Kirsi ja Tessa
Nemi tutustumassa verijälkeen.
Rebecca ja Mandy tulossa verijäljeltä. Mutta Mandy on siis kurainen, ei verinen! xD
Siru ja Nemi tekevät vielä pari pistoa metsään henkilöhaun merkeissä.

Siru on aina valmiina!
Valitettavasti Siru on niin pieni, ettei se oikein näy kuvissa metsän siimekseen upotessaan. Tässä Siru on vielä polulla. Siru ilmaisee maalimiehen löytymisen haukkumalla.
Marita lähettää Nemin.
Nemi palaa löydettyään maalimiehen nameineen. Sillä ei ole vielä ilmaisua.

Liity EP:n aussijaoston Facebook-ryhmään saadaksesi tietoa seuraavista tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!