perjantaina, lokakuuta 26, 2012

Kuulostaako tutulta?

Kasvattaja. Olet koiramaailman syöpä, jonka tarkoituksena on teettää nartturaukoillaan mahdollisimman sairaita pentuja ja myydä ne huijarisopimuksilla pahaa-aavistamattomille ostajaraukoille.
Olet rahastusautomaatti, joka korvaa kaikki kasvattiisi liittyvät kuluerät ja vielä vähän enemmän.

Jos käyt näyttelyissä, johtuu se siitä että et piittaa muusta kuin koirien ulkonäöstä. Jos et käy näyttely
issä, johtuu se siitä, etteivät koirasi ole lähelläkään rotustandardia.

Jos koirasi menestyvät näyttelyissä, johtuu se siitä, että olet kasvattaja ja näin ollen piireissä tai olet ostanut tulokset.

Jos harrastat koiriesi kanssa ja menestyvät eri lajeissa, niin muista että tittelit eivät periydy. Ja joka tapauksessa harrastat vain saadaksesi titteleitä, välittämättä koirien hyvinvoinnista. Ja olet ostanut tulokset.

Sinulla tulisi olla määrättömästi jalostusmateriaalia käytössäsi jotta voit tehdä karsintaa, mutta et saa haalia itsellesi liikaa koiria. Etkä sijoittaa niitä pahaa-aavistamattomille koiranystäville, koska se on riistoa. Etkä luopua vanhemmista koirista, koska se ei ole sopivaa.

Jos koirasi barffaavat, johtuu se siitä, että ne ovat allergisia. Jos koirasi syövät kuivamuonaa, johtuu se siitä että olet laiska etkä huolehdi parhaalla mahdollisella tavalla koiristasi.

Jos sinulla on vain muutama koira, et tunne rotua ja "astutat kaiken mitä saat käsiisi". Jos sinulla on paljon koiria, olet tehtailija etkä tunne edes omia koiriasi.

Jos saat voittoa kasvatustyöstä, pyydät pennuista liikaa rahaa. Jos et saa voittoa, valehtelet kuitenkin.

Sinulla on oltava kristallipallo, jotta pystyt ennustamaan vuosia pentujesi syntymän jälkeen niiden sukulinjassa esiintyvät sairaudet. Jos et siihen pysty, salaat tietoa.

Lieväkin linjasiitos on sukurutsaa, mutta pelkkää ulkosiitosta käyttämällä juokset muotitrendien perässä ilman mitään omaa näkemystä.

Kuka tahansa saa arvostella sinua, koiriasi ja jalostusvalintoja julkisesti. Jos puolustaudut, on se merkki siitä, että väitteet ovat totta. Jos et puolustaudu, on se merkki siitä, että väitteet ovat totta.

Kaikki kasvateissasi olevat negatiiviset ominaisuudet johtuvat vääristä jalostusvalinnoista ja huonosta pentuajan hoidosta. Kaikki positiivinen johtuu ostajan toimista kasvattisi kanssa.

Muista nämä kultaiset säännöt:
1. Olet aina väärässä
2. Kaikki tekemäsi sopimukset ovat kohtuuttomia
3. Kaikki mitä sanot on valhetta tai vääristelyä
4. Kaikki mitä teet riepotellaan julkisesti
5. Olet edelleen aina väärässä

Tuntematon kirjoittaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!