keskiviikkona, joulukuuta 01, 2010

Kadonnut/varastettu australian kelpie Alahärmästä

Alahärmän Hakolasta on kadonnut, tai aika mahdollisesti varastettu, musta australian kelpie uros lauantaina 27.11.2010 noin kello 20.00. Koiralla on rinnassa vähän valkoista ja sillä on mikrosiru. Koira on erittäin kiltti ja lähtee varmasti myös vieraan matkaan, jos siihen on mahdollisuus. KAIKKI havainnot koirasta, niin hyvät kuin huonotkin pyydetään ilmoittamaan pkoski78@gmail.com!!!

Levittäkää sanaa kaikille kavereillenne, että saataisiin poika takaisin kotiin! Myynti-ilmoituksia selailevien kannattaa pitää silmällä kyseisen koiran mahdollisuutta. Tällä seudulla on viime vuosina paljon varastettu koiria ja yritetty kaupata eteenpäin. Kelppari voi tietämättömälle varmasti mennä täydestä sekarotuisenakin tms.

Kelpparin koti on ihan Ylihärmän rajalla, joten suurella todennäköisyydellä koira voi jolkotella reilusti Ylihärmän puolella. Ylihärmäläistenkin kannattaa siis pitää silmänsä auki keskikokoisen mustan pystykorvan varalta.


Tähän vielä linkki, että tiedätte millainen on australian kelpie!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!