maanantaina, toukokuuta 17, 2010

Eläinlääkäripalveluita


*Tervetuloa Utopian Lemmikkisairaalan automaattiseen puhelinpalveluun. Olkaa hyvä ja kuunnelkaa tarkasti seuraavat vaihtoehdot.* 
Paina 01 varataksesi ajan lemmikillesi. 

Paina 02 saadaksesi ajan välittömästi. 

Paina 03 puhuaksesi suoraan eläinlääkärille. 

Paina 04 saadaksesi eläinlääkärin kotinumeron. 

Paina 05 kertoaksesi vastaanottovirkailijalle tai hoitajalle oman ja lemmikkiesi elämäntarinan. 

Paina 06 huutaaksesi vastaanottovirkailijalle tai hoitajalle. 

Paina 07 huutaaksesi eläinlääkärille. 

Paina 08 ollaksesi eri mieltä eläinlääkärin diagnoosin tai hoitosuunnitelman kanssa, koska luit jotain muuta internetistä. 

Paina 09 kysyäksesi saman kysymyksen 30 kertaa, jos vaikka vastaus muuttuisi. 

Paina 10 jos mielestäsi oman lemmikkisi tila on tärkeämpi kuin se hätätapaus, johon eläinlääkäri on juuri syventynyt. 

Paina 11 jos lemmikkisi tila on ollut sama puoli vuotta mutta juuri nyt on muuttunut hälyttäväksi ja pitää hoitaa mahdollisimman pian, koska lähdet huomenna lomalle. 

Paina 12 jos lemmikkisi ei ole syönyt kymmeneen päivään ja olet vasta nyt huolestunut. 

Paina 13 jos olet vihainen koska kieltäydyit kaikista hoidoista ja lemmikkisi sydämen toiminta on huononemassa nopeasti. 


Paina 14 määrittääksesi, onko lemmikkisi tila tarpeeksi vakava, että se pitää tutkia välittömästi. Jos kello on jo yli puolenyön, asiantuntijaryhmämme on valmiina väittelemään asiasta kanssasi niin kauan, että olemme kaikki samaa mieltä siitä, että se voi odottaa huomiseen. 

Paina 15 jos koirasi ei ole kakannut yli 8 päivään, olet nyt vasta huolestunut, sinulla ei ole rahaa ja haluat vain ilmaisen neuvon puhelimitse. 

Paina 16 vaatiaksesi välitöntä hoitoa mutta haluaisit maksaa vasta ensi kuussa. 

Paina 17 jos haluaisit meidän päiväävän myöhemmäksi jo aiemmin myöhennetyn pankkisiirron. 

Paina 18 jos haluat tuoda tänne 10 rokottamatonta pentua, jotka oksentavat ja ripuloivat ja sinulla on vain 10 euroa taskussasi. 

Paina 19 jos aiot saapua vastaanotolle uudella Jaguarilla mutta voit maksaa vain rutiinirokotukset 5 euron kuukausitahtia. 

Paina 20 jos haet pennun eläinkodista, sillä onkin parvo, ja olet äärimmäisen vihainen, ettei yksikään eläinlääkäri hoida sitä ilmaiseksi. 

Paina 21 jos haluat tietää, voitko lähettää tänne ystävän, joka "pelastaa" vanhoja lemmikkejä lopetukselta ja saako hän ryhmäalennusta. 

Paina 22 jos pidät kymmenen vuotta omistamaasi kissaa vieläkin kulkukissana, koska nyt se on sairas. 

Paina 23 jos haluat tuoda lemmikin lopetettavaksi, koska sinulla ei ole varaa pitää siitä huolta. 

Paina 24 saadaksesi selville kiireisimmät aikamme niin, että kun tulet paikalle ilman ajanvarausta ja vaadit päästä näytille, on tuloksena maksimaalinen kaaos. 

Paina 25 jos et ole asiakas mutta ystävä antoi puhelinnumeromme ja haluat nyt soittaa eläinlääkärille kotiin aikaisin aamulla, kun hän yrittää valmistautua töihin ja laittaa lapsensa valmiiksi koulua varten ja haluat puhua lemmikistäsi, jota on näytetty toiselle eläinlääkärille mutta joka ei tule paremmaksi ja haluaisit sopia ajan toista mielipidettä varten mutta haluat ensin tietää, paljonko tarkastus maksaisi. 

Paina 26 jos haluat soittaa eläinlääkärille kotiin kysyäksesi, kannattaako lemmikkisi ongelman takia soittaa eläinlääkärille. 

Paina 27 jos haluat meidän leikkaavan satakiloisen aggressiivisen koirasi kynnet. 

Paina 28 jos matelijalemmikkisi on asunut pienessä tankissa kylmässä ja pimeässä huoneessa eikä ole syönyt 60 päivään, vaikka olet tarjonnut sille monenlaista suklaata ja muroja. 

Paina 29 jos lemmikkisi on repinyt pois siteensä, koska otit pois suojakauluksen, vaikka me selkeästi käskimme jättämään sen päälle. 

Paina 30 jos luulet, että joku on käynyt talossasi yöllä ja vetänyt kissasi hampaat ulos (ja tarkastuksessa ovat kaikki hampaat tallella) (tosijuttu). 

Paina 31 jos luulet että koirasi haluaa tehdä itsemurhan (tosijuttu tämäkin). 

Paina 32 jos vielä kolmen aikaisemman puhelinsoiton jälkeen, joissa sinulle selitettiin, että olemme lemmikkivastaanotto emmekä ota vastaan poneja, tarvitset vielä selvitystä asiaan. 

Paina 33 jos sinulla on sähköallergia ja haluat kaikki sähkölaitteet pois päältä, kun olet klinikalla. 

Paina 34 jos haluat tietää, millaista kotihoitoa sinun tarvitsee antaa kuolleelle kanillesi, kun haet sen. 

Paina 35 jos haluat varata ajan riisuaksesi vaatteesi tutkimushuoneessa näyttääksesi eläinlääkärille (valitse yksi)
1. ihottuman/haavan, jonka mielestäsi lemmikkisi on aiheuttanut
2. tuoreet leikkaushaavasi kysyäksesi, ovatko ne paranemassa hyvin ja tekikö ihmisten kirurgi eläinlääkärin mielestä leikkauksen hyvin
3. vanhat leikkaus-/sota-arpesi, jotta voit retostella, miten kova kundi olet ja miksi lemmikkisi ei tarvitse kipulääkkeitä tulevassa leikkauksessaan
4. ihopahkurasi, kysyäksesi pitäisikö eläinlääkärin mielestä ne poistaa ja voisikohan eläinlääkäri poistaa ne, ettei tarvitsisi mennä ihmislääkärille. 


Paina 36 jos steriloimattomalla kymmenvuotiaalla nartullasi on ollut synnytyspolttoja yli kaksi päivää (kun äkkiä tajusit että se on tiine) ja nyt aavistelet, että kaikki ei ole kunnossa. 

Paina 37 jos "toopermannillasi on syyhy". 

Paina 38 jos satakiloinen nöffisi on syönyt viisi suklaakarkkia ja pelkäät, että se kuolee. 

Paina 39 jos olet jo antanut kissanpennullesi Tylenolia ja haluat tietää, oliko se oikein tehty. 

Paina 40 jos koirasi on kastroitu 6 viikkoa sitten ja olet vihainen, koska kivekset poistettiin. 

Paina 41 jos haluat että koirasi steriloidaan mutta haluat tohtorin tulevan kotiin ja ryömimään kuistin alle, koska koira ei tule pois sieltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!