maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

Koirakuva-viikkohaaste

Koiran unta näkevät maaliskuun viimeisenä päivänä aussitytöt Roosa ja Varpu.Varpu on uusi perheenjäsenemme Black Back Bananarama. Roosa ehkä haaveilee, voiko abortin tehdä näin vielä 7 viikkoa synnytyksen JÄLKEEN! ;D Hänen mielestään Varpu oli kyllä harvinaisen tarpeeton hankinta, josta näyttää olevan nuorelle rouvalle pelkkää harmia. ;) Roosan oma äitiysneuvolakäynti on muuten 6.4. aamulla. Toivotaan, että masussa kasvaa muutakin kuin vilkasta mielikuvitusta! Ainakaan Roosa ei hoida leluja - EIKÄ VARPUA! Itse asiassa Roosa on pitkällä tikulla luovuttanut Timille Varpun yksinhuoltajuuden. Hän kuulemma "kasvatti" Mistyn, joten nyt on Timin vuoro. ;) Mutta yllättävää kyllä, henkisestä pentuallergiastaan huolimatta Timi pitää Varpusta oikein kovasti!
-

3 kommenttia:

 1. Voi miten söpö parivaljakko :)

  Onnea uudesta perheenjäsenestä!

  VastaaPoista
 2. Onnea suloisesta pikku aussityttelistä! Eiköhän se Roosakin opi ajan myötä tykkäämään tulokkaasta - viimeistään siinä vaiheessa, kun vaavin naskalihampaat vaihtuvat oikeisiin legoihin. ;-) Onnea myös Roosan pentuprojektille!

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon uudesta perheenjäsenestä :) Teilläkin nuo aussit lisääntyy kummasti ;) ... Nooh, onhan ne niin vekkuleita ettei niihin voi olla ihastumatta :))

  Seij@ & koko aussihalmeen poppoo

  VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!