torstaina, toukokuuta 01, 2008

Vappu & tiedotus

Koirakuvat-viikkohaaste: Vappu


Misty nauraa, Timi totisena kuin vanhassa koulukuvassa... ;) Tämä jo muutaman päivän vanha aihe pääsi nyt viikon koirakuvahaasteeksi. Meillä meni vappu hieman ohi tätä kaupasta mukaan tarttunutta kaasupalloa lukuunottamatta. 3.5 kun oli se Vaasan näyttely, niin vappu meni meikäläisellä kyllä ihan täysin marsuja pestessä ja trimmatessa + muussa itse näyttelyn järjestämisessä.

Helikin sai vähän ylimääräistä vappukivaa, kun meidän tietokone kieltäytyi tekemästä näyttelyluetteloa. ´:( Onneksi kaikki tiedot saatiin siirrettyä Helillä ja sehän luettelon väsäsi yhdessä hujauksessa!! Kiitos Heli!

Ja sitten tärkeä tiedotus:

Tietokoneemme lensi tuossa jokin aika sitten (taaaas) pyllylleen, joten jos joku aikaisemmin e-maililla yhteyttä ottanut mielii meiltä vielä hamsterinpoikasen varata, niin pistää uutta mailia. Muussa tapauksessa toiset saavat varata ne teidän nenän edestä. ´:(

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13:56

    Aivan kuin molemmilla olisi vähän hämmästynyt ilme, että miksi me tätä kuljetamma mukanamme. Hauskat vappukuvat.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi15:50

    Ai teillä saatiin ihan oikeat vappupallot? Meillä jouduttiin tyytymään sellaisiin ihan tavallisiin palloihin vappunakin :P

    VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!