keskiviikkona, toukokuuta 14, 2008

Väliaikatietoja vauvoista

Pähkinän lämpökäyrä alkaa pikkuhiljaa laskea, ja ulkoillessaan neiti on osoittanut ensimmäistä kertaa kiinnostusta pesäkoppiin, joten pentulaatikko on nyt sitten "asennettu" paikoilleen. Hienosti Pähkinä antaa mitata lämmön pyllystä, vaikka parilla ensimmäisellä kerralla se säikähti "SIIS MITÄ %#@!#)% SÄ OIKEIN TEET?!?!??!" mittarin laittamista yksityisalueelleen. ;) Nyt se seisoo ja odottaa liikahtamatta, kunnes mittari piippaa olevansa valmis, koska se tietää herkkutikkua Pähkinälle.

Piippaava mittari on oikein mainio koiran ruumiinlämmön mittaamiseen. Aluksi käytettiin Dellan aikana tavallista lämpömittaria, mutta se oli sellaista levotonta, "jokoseotetaanpoisjokoseotetaanpoisjokoseotetaanpois?" Koira on paljon rauhallisempi, kun se tietää odottaa piippausta.

Millie-hermun poikaset ovat värinsä puolesta edelleen ihan hämärän peitossa! Mutta sukupuoliltaan vaikuttaisivat olevan molemmat uroksia. Keltapunaisia ne eivät ainakaan ole, joten taitaa olla parasta etsiä sijoituskoti toiselle. Toinen tuntuu edelleen ruskeasiamsoopelilta tms. Vaaleampi lienee joku luonnonvärinen... Pitää tutustua näihin geenikirjaimiin, kun nuo värit ovat itselle sen verran vieraita, ettei tiedä tarkemmin, mitä on ylipäätään mahdollista tulla tai miltä sen väriset näyttävät poikasena.

Snoopy-talvikko antoi rajut lähtöpassit miehelleen, onneksi pääsin väliin! Toivottavasti se on merkki siitä, että ukkoparka on työnsä tehnyt, ukko saa mennä. Nyt sitten odotellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!