tiistaina, syyskuuta 04, 2007

Päivitetty: pupu- & hamsuvauvauutiset, hamsterit, marsuenkelit, Hemuli, sileäkarvaiset, tapahtumakalenteri
Lisätty: "hamsujen sukuposti" joka tosin on vielä hieman kesken. Tosin, voiko tuollainen koskaan valmis ollakaan? Ottaen huomioon, että hamstereitahan syntyy kokoajan maailmaan uusia. ;)

Kaksi rakasta marsuvaaria on siis nukkunut pois. Fievel ja Hemuli. Molemmat pitkäaikaisia tuttavuuksia, jotka olivat päättäneet jaksaa vielä yhden kesän ja lähtivät nyt muuttolintuina vihreämmille niityille.

Iloisiakin uutisia on. Musca-hamsun vauvat ovat syntyneet. En ole kovin tarkasti kurkkinut, mutta kovasti pesässä käy kuhina. Ilexia-hermun pesästä löytyi jotain yllättävää! Itse poikue ei ollut yllätys lainkaan, mutta väri... Neljästä poikasesta kaksi ovat japanilaisia! Ja erittäin raitaisia ovatkin, ei vain yksi raita jossain piilossa, kuten isällään, jonka ei japsi pitänyt ollakaan! Ihan keltapunainen se isukki näytti olevan... Mutta ilmeisesti se pieneksi "nokisuudeksi" tulkitsemani kohta olikin sitten japsiraita. ;) Kaksi muuta poikasta taitavat olla luonnonkeltainen ja keltapunainen, tosin pikkuisilla tuota karvapeitettä ei juuri vielä ole, joten sävyeroista ole takeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!