maanantaina, toukokuuta 29, 2006

Tampere

Tampereen näyttely oli tässä lauantaina. Hyvin meni meidän elluilla: Moona sai 92 pistettä karvanlähdöstä ja tyylikkäästä rusketuksesta huolimatta, Cherokee oli ROP1, Gilbert taas yllätti saamalla sertin, ROP1, BIS6 sekä tittelin JV-06! :D Myös Kismet ja Lumiukko sai mukavat arvostelut ja pikkuinen Röllikin sai JK-nauhan! Sokru hyppäsi hienosti yhdellä virhepisteellä, Ballerina hieman useammalla mutta ymmärrettävästi oli energiat vähän vähissä rajun karvanlähdön ja hampaittensa telomisen johdosta... Mutta hauskaa sillä näytti kuitenkin näyttelyssä olevan, kun Jenni sitä siellä talutti valjaissa. :) Myös Sokru oli iloinen Jennin jälleennäkemisestä.

Yksi Lidian tytöistä sai uuden kodin. Andrew palasi takaisin Lotan hoiviin mukanaan Mollamaijan viimeinen, pippurinen vaan ei niinkään pieni tytär. ;) Meille taas muutti Gerberan kanilasta Ilexian sukulaisia, kiitokset Hannalle upeista kaneista! :) Ja pari pikkuista roboa tuli maskotiksi.

Seuraavana päivänä eli sunnuntaina oli sitten Lohjan marsunäyttely, josta mä tosin maltoin pysyä pois. Mutta sieltä tuli sitten Petran mukana Lotalta semmoinen american crest cream-tytteli.

Lauantaina oli sitten Andrewin lapset syntyneet. Eli Ailigas synnytti kolme riemunkirjavaa pikku-Pallasta: 2 kiharaa ja yksi "peruaani". ;) Nyt vaan odotellaan Taifuunin poksahtamista... Ja tietysti muidenkin... Puhumattakaan Essistä, joka siirtyi lauantai-aamuna Mirjamin autosta äiteen autoon Seinäjoella, jonne äitee meikäläisen ja Petran toi. Seinäjoelta sitten jatkettiin Annan ja Mirjamin hulvattomassa seurassa Tampereelle. "Hieman" eksyttiin Tampereen ja Pirkkahallin välisellä serpentiinitiellä ja sen ansiosta opittiin monta hyödyllistä ruotsinkielistä matkustamistermiä, kuten ditåt ja u-sveng [kirjoitusasussa saattaa olla toivomisen varaa!] ja jotain, mitä en uskalla edes tähän kirjoittaa!!!!! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!