sunnuntaina, toukokuuta 07, 2006

Pihkassa

Tuotiin eläinhuoneeseen nyt ensimmäisiä kevään antimia. Puutarhassa oli leikattu männyn ja kuusen oksia ja niitä sitten vein elluille maisteltavaksi. Varsinkin marsut tykkäsi pehmoisista, tuoreista neulasista, ne pitää vaan ottaa pois sitten ennenkuin kuivuvat, jos ei oo kaikki mennyt napaan. Teki mukavan tuoksunkin eläinhuoneeseen. :) Vielä meillä ei kasva ruohoa oikein, että kaikille riittäisi...

Ilexia vietti Flávion kanssa iltaa, koska haikara ei tunnu millään löytävän Ilexian tekemälle pesälle. Ja syykin selvisi. Kaikki oli Ilexian korvien välissä, vähän kuin Dellalla oli tässä vähän aikaa sitten. xD Flávio ryhtyi uudestaan hommiin, mutta tuoretta rouvaa hieman tuskastuttaa tämä sulhasen herrasmiesmäisyys. Ilexia tahtoo miehen, joka ottaa sitä napakasti niskasta ja näyttää naisen paikan. ;) Välillä Ilexia näytti mallia, kuinka asiat TULISI hoitaa ja Fláviota ujostutti entistäkin enemmän... Mutta kyllä siitä nyt näytti jotain kuitenkin tulevan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!