maanantaina, toukokuuta 01, 2006

Klaara vappen! ;)

Päivitykset: hamsterit, hamsu-ja pupuvauvat, hamsu- ja pupupoikueet 2006, white&co
Lisätty: Hanski

Timi se päätti, että mitäs sitä turhia aikailemaan, nythän on jo vappu; kevään ensimmäinen päivä, Nuuskamuikkunen palaa ja TALVITURKKI SAA MENNÄ! Niinpä tämänpäiväisen lenkkimme päätteeksi päästettyäni Timin vapaaksi hihnasta, se kirmasi suoraan sisäpihalle ja tuli siunattu hiljaisuus. Mentiin sitten Roosan ja Anniinan kans katsomaan, että mitäs se, ei kai vaan..? Ja kyllä! Siellähän Timi pulikoi valjaat päällä lammikon syvimmässä päässä. Huolimatta siitä, että lammikossa oleva vesi on sitä, mikä sinne on talven jäljiltä sulanut eli luultavasti jääkylmää ja koirankakkapitoista, Timi näytti nauttivan tilastaan niin suunnattomasti, että hienohelma Roosakin meni lankaan ja olisi väkisin halunnut mukaan. Ja mä kun justiin olin tyytyväisenä ehtinyt ajatella, että nyt on vihdoin hyvät ravattomat kelit, ei tarvi putsata koiria ennen sisään tuloa...

Ilmoitin Tampereelle Moonan, Kismetin, Cherokeen ja Lumiukon. Hamsterit ja estekanit saa ilmoittaa myöhemmin.

Päivän linkki. Suosittelen jokaista jyrsijäihmistä lukemaan erityisesti osion Kasvatus ~> Kesyrotat ~> Ajatuksiani kasvatuksesta. Pätee nääs muihinkin kuin rottiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!