lauantaina, huhtikuuta 29, 2017

Koirani kutsumustyö?

Let's see.... (Helpottais, kun muistaisi syntymäajat ulkoa, mutta mä oon niin surkea muistamaan mitään numeroita, ettei oo mitään rajaa!)

Silkit:JADE = suloinen agilitymestari
Suloinen se kyllä on, siitä ei varmasti voi kukaan olla eri mieltä! :D Tuonne agilitymestariksi on kyllä pitkä matka, mutta onhan se hyvä, että on tavoitteita. Nyt ne on taas vähän lähempänä, kun ei Jaden tarvitsisi kisoissakaan sitten joskus "isona" hyppiä yli päänsä korkeudelle...
SÄDE = pippurinen avustajakoira
Että kolmikiloisesta saa avustajakoiran, niin siinä onkin työtä... Se voisi lähinnä istua pyörätuolihenkilön sylissä (ellei olisi niin vilkas :)) ja käydä noutamassa matalalla olevia juttuja. :D

Sakut:


MILLA = hörökorvainen kaverikoira
Taitaapi olla hörökorvaisia kaikki sakut? Kaverikoira olisi kyllä ihan varmasti Millalle mieluisa ammatti, mutta millä sitä saa ajan riittämään kaikkeen, kun nyt on jo korkattu noseworkkikin! :D
KAISLA = hullutteleva virkakoira
Kyllähän se luulee olevansa virkakoira. Mutta koska se on myös erittäin hullutteleva, niin lienee mahdoton yhtälö. ;)

Aussit:


VARPU = fanaattinen jälkikuningas
Ilopillerimme ja höpönassumme Varpu ei taida kyllä olla fanaattinen missään asiassa. :D Jäljestämistä muori ei olekaan koskaan kokeillut, mutta ilmeisesti senkin pitää päästä kokeilemaan verijälkeä! ;)
LILJA = hullutteleva tokoihme
Meidän kiltti ja tunnollinen pikku-Lilja osaa kyllä saada hepuleitakin, varsinkin agilityradalla. Tokossa harvemmin. Ihmeeseen meillä on vielä monta ponnistusta jäljellä. Varsinkin toko ei varsinaisti ole Liljan laji.
RÖLLI = punanenäinen jälkikuningas
Joo, ei ole kyllä punanenäinen: Röllillä on meidän ausseista paras pigmentti. ;) Juuri ilmoitin Röllin varalle mejä-koulutukseen, mutta pääsymme riippuu ihan Essistä ja hänen aikataulustaan saattaa pentue maailmaan. Rölli onkin tehnyt muutaman lyhyen verijäljen.
RUSKA = muriseva sohvakoira
Aika läheltä piti. Ruska kyllä joutuu usein murisemalla ilmoittamaan mielipiteensä Röllille, sitten perään suukotellaan, pestään korvat ja sovitaan... Minulla ei rivitalolla ole sohvaa, eikä omakotitalolla pojilla ole asiaa sohvalle. Mutta jos Ruskalta kysyttäisiin, niin kyllä hän ehdottomasti olisi sohvalla ja usein. :)
SINI = muriseva virkakoira
Okei, Sini on vasta 4kk, mutta vähän on nyt sellainen kutina, että tämä ei tule toteutumaan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!