lauantaina, helmikuuta 20, 2016

Ilmoitusten aatelia, osa20

Lähde: Hamsterikeskustelua-ryhmä

Tämä oli jaettu eläinrääkkäyksensä, mutta...
 • Jyrsijän asuttaminen "lasikoppiin" on ihan normaalia. Niitä kutsutaan myös terraarioiksi.
 • Kyseinen terraario näyttää n. 70-senttiseltä. Jos tämä pitää paikkansa, niin on myös ihan suositusten mukainen hamsterin asunnoksi.
 • Virikkeiden vähyys puhutti ryhmässä. Tämä selvästi vastasiivottu terraario on ainakin toivottavasti sisustettu nimenomaan myyntikuvan ottamista varten. Toisaalta taas:
  • Kuvissa sanotaan näkyvän kaikki, mitä mukaan tulee. Tämä ei siis tarkoita, että hamsterilla ei ole ollut esim. vessapaperirullan hylsyjä tai pajunoksia virikkeinä.
  • Terraariossa näkyy ne tärkeimmät hamsterin kalusteet: vesipullo, juoksupyörä, ruokakuppi, piilopaikka, kuivikkeita ja vissiin mineraalikivi.
  • Kuivikkeita voisi olla paksummin, jos hamsteri tykkää kaivamisesta, mutta jotkut eivät kaivele juuri koskaan. (Naaraat kyllä yleensä tykkäävät kaivella jonkin verran.)
  • Vaikka pahvia jne ei nyt tuon hamsun asunnossa oikeasti olisikaan, niin kaikki  hamsterit ei niistä edes välitä. Toki jotain pureskeltavaa virikettä saisi olla läsnä edes muodon vuoksi, jos vaikka hamsu tulee joku ilta toisiin aatoksiin. Ei olisi ensimmäinen syrkki, jonka maailma pyörisi nukkumisen, syömisen ja juoksupyöräilyn ympärillä, vaikka sillä olisi kuinka komea lukaali. Harmi sinänsä.
Aloittaja poisti ketjun.
PS: Toisin kuin myynti-ilmoituksen otsikossa sanotaan, niin kyseinen hamsteri ei ole varsinaisesti mustavalkoinen, vaan värityksen nimi on musta. Valkoiset sukat ja maitoparta ovat yksivärisilläkin syyrialaisilla sallittuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!