keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2015

Se aika vuodesta

Taas on se aika vuodesta, kun NE paljastuvat lumen alta. Siis roskat, jotka olivat maassa jo ennen lunta, ja joita maahan on heitelty pitkin talvea. Entä koiranpaskat? No, ne on rumia ja pitäisi kerätä pois, mutta jos tässä on epäonnistuttu, niin ne hajoaa muutamassa päivässä eivätkä näy kauas, toisin kuin valkoiset ja värikkäät pahvi- ja muoviroskat.

Taas on se aika vuodesta, kun mummot alkavat itkeä lehtien palstoilla koiranpaskoista, vaikka mielestäni lähes kaikki muut roskat ovat haitallisempia. Toki on törkeää, jos koiran jätökset on ojanpenkan sijaan tiellä, jossa siihen on todennäköistä talloa, tai peräti jonkun kodin portinpielessä. Muutenkaan minusta ei ole sopivaa antaa koiran edes merkkailla kenenkään piha-aitaa tai porttia, saati että nämä mamman mustit ''päästetään'' flexeissä portista sisään ja ''annetaan'' siellä merkkailla. Heittomerkit siksi, että tällaiset koirathan ei ole mitenkään oikeasti hallinnassa, vaan tekevät mitä tahtovat.

''Korjaa koiran jätökset, kiitos!'' Muilla roskilla ei niin väliä. Tätä demonstroivat Seinäjoen Joupin lenkillä myös aussit Tessa, Siru, Rölli ja Ruska. Tässä kohtaa oli aivan törkeästi mm. Mäkkärin roskaa, mutta kun vastaan tuli vielä tämä kyltti, niin oli pakko ottaa kuva, vaikka enin törky oli jo takana päin.

Alla lainaus kaverin FB-seinältä. Peukku sille!
Kyllä mä olen niin huolissani nuorisosta täällä Piikkiössä.
Ovat niin kovin heikkoja.
Kaksi nuorta naista istui sinisessä pienessä autossa k-kaupan parkkiksella just olivat jaksaneet avata jätskit ja pullapussin. Roskat lensi maahan.
Onneksi satuin paikalle nostamaan paperit auton tuulilasiin, pyyhkijän alle että voivat ajaa roskiksen luo.

Taas on se aika vuodesta, kun kellastuneen nurmen alta pukkaa myös leskenlehdet, heinänkorret ja voikukan lehdet! Itse olen jo ensimmäiset maistiaiset eläimille syöttänyt, vaikka meidän pihaan ne tuntuukin tulevan joka vuosi viimeisenä, kun siellä niitä eniten kaivataan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!