keskiviikkona, huhtikuuta 22, 2015

I-pentueen merkkipäivät

I-pentue täytti 5 vuotta 21.4.2015.Inkivääri "Hugo" ja Inkalilja "Nemi" pitävät iloksemme säännöllisesti yhteyttä. :) Hugo harrastaa edelleen aktiivisesti Tiian kanssa. Ensimmäinen tokokoe toi tullessaan 139,5 pistettä ja serttikoira oli tällä kertaa tyydyttävä, kun ei ollut vielä massa palautunut mahalaukun kiertymän jälkilöylyistä. Mutta harva edes selviää hengissä kyseisestä sairaudesta, joten olemme vain tyytyväisiä, että Hugo on yhä kanssamme! Ei muuta kuin kirsu kohti uusia pettymyksiä! xD

Tiia ja Hugo

Illakko "Turre" ja Incarvillea "Indy" asustelevat naapurikunnissa.
Turre

Idän Sinililja "Nata" nukkui pois viime syksynä, josta oli tässä bloggauksessa:

"RIP Nata"

Iltahelokki "Staffi" menehtyi tapaturmaisesti 11.7.2013.
Osanotot Arille, joka teki hienoa työtä entisen omistajan nälkiinnyttämän sakutyttösen kuntouttamiseksi!

WANTED!


Suojelukoulutusta saanut Ikihonka "Rocky" on edelleen "hukassa" jouduttuaan kiertolaiseksi. :( Eihän asia meille kuuluisi, mutta jossain myynti-ilmoituksessa oli viimeinen näkemämme kuva luurangonlaihasta Rockysta, niin tottakai olemme huolissamme. Emme onnistuneet "tavoittamaan" sitä bongaamistamme myynti-ilmoituksista huolimatta. Rockysta maksettiin sen ensimmäiselle omistajalle pelkästään käsiraha, joten koira on edelleen ensimmäisen omistajansa nimissä. Ostaja on kuuleman mukaan pelotellut seuraavia ostajia, etteivät ottaisi yhteyttä meihin tai ensimmäiseen omistajaan, koska olemme niin pahoja ihmisiä. ;) Meillä ei kuitenkaan ole Rockysta mitään vaatimuksia. Toivoisimme vain tiedon, että missä Rocky nykyään menee ja miten se voi, oli uutiset sitten hyviä tai huonoja. Ja jos Rocky edelleen etsii kotia, niin se on tänne tervetullut. Ja koska herralla on kivesvika ja sisaruksilla paljon luusto-ongelmia, sitä ei kannattaisi käyttää myöskään paperittomille pennuille isäksi.


Rocky

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!