tiistaina, marraskuuta 25, 2014

Roosalle agilityn rotumestaruus!Olin vain villeimmissä unelmissani salaa haaveillut agilityn rotumestaruudesta joko Timille tai Roosalle! Viime viikonlopun karkeloissa olin ollut jo valmiiksi antamassa mestaruuden joko Tonylle tai Onnille, joten se tekee voitosta meille vielä arvokkaamman. :)

Mutta että lisäksi nousisimme kolmosiin, siitä en ollut oikeastaan edes haaveillut, vaikka tottakai tavoitteena olikin kisoissa aina ollut LUVAn eli luokkanousuun oikeuttavan nollatuloksen saaminen. Pitäähän sitä nyt tavoitteita olla! :) Olin kuitenkin saanut itseni jo jonkin aikaa sitten uskomaan, että emme varsinaisesti halua kolmosiin, koska meillä ei ole tahtonut aika riittää edes kakkosluokassa ihanneaikaan. Mutta kyllä maar se tuntuu nyt hienolta, että ollaan kolmosissa!En tätä tunnetta antaisi pois mistään hinnasta. Vaikka kieltämättä on myös haikeaa, koska tämä oli minun ja Timin unelma. :') Mutta ehkä Timi on meistä pilvenreunalla ylpeä, eipä tuolta ole salamoitakaan heitelty! :D Timi-rakas. Ajatellaan se niin, että me Roosan kanssa vietiin Timin missio päätökseen, kun se ei itse voinut.

2. luokan hyppyrata

videokuvannut Heli Lassila

2. luokan agilityrata

videokuvannut Heli Lassila

Toteutunut rata
Tuomarin hyvä aikomus

Näillä eväillä me sitten noustiin kolmosiin eli A-rata jäi sunnuntaina toteutettavaksi! :) Mutta näissä molemmissa 2. luokan kisoissa sijoituimme toiseksi ja tässä kuva palkintojen kanssa, räpsäissyt Kirsi Kjäll. :) Roosa on aika järkyn näköinen, trimmattu lauantai-iltana melkeinpä toiseen ääripäähän eli turhankin klaniksi. ;)


3. lk agilityrata

Videokuvannut Tuija Selänpää


3 luokan ratapiirrosta ei ollut "firman puolesta"  seinällä kuvattavana, joten tämä on oma käsitykseni käsikirjoituksesta. Kaikki virheet erittäin todennäköisiä. ;)
Tässä ratkottiin siis samalla australianterrierien rotumestaruus ja se lankesi meille pyytämättä ja täytenä yllätyksenä, kuten varmaan ilmeestä voikin päätellä! :D Kuvannut Minna Myllyperkiö.
Petri Myllyperkiö ja Tony ja Onni, minä ja Roosa, Kirsi Kjäll ja Tessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!