torstaina, lokakuuta 02, 2014

Lakken möllimestaruus 2014


Minikokoa edustivat jackrussell Elvi sekä meidän aussit Lilja, Rölli ja Ruska. Elvi-russeli päihitti meidät, kuten odotettavissa oli, itsekin uskon suuresti Liljan ryhmässä treenaavan  Elvin kykyihin! Elvin omistaa ja ohjaa Essi Svan, joka hienosti handlasi Roosan edellisen, voitokkaan agilitykisan. :)

Paikka ja aika: Lapua 28.9.2014
Tuomari: Ullakaisa Kröger
Järjestys:
  1. Elvi ja Essi
  2. Rölli
  3. Ruska
  4. Lilja

Itse haukkasin liian ison palan ilmoittamalla kolme koiraa ja ahneella oli paskainen loppu, eli kunto loppui kesken, mutta ketä se nyt liikuttaa! :D Tärkeintä, että kivaa oli ja näki vielä seuran jäseniä ennen kesäkauden loppumista ja taukoa ryhmätreeneistä. Aussien mielestä tapahtuman kruunasi kylttien viereen jo valmiiksi tuodut puruluut ja herkkutikut. Eipä ne paljon kyselleet, että saako niitä syödä.. ;)

Kaikki virheet erittäin mahdollisia. ;)
Ensin suoritettiin mustalla numeroitu rata, joka oli tuttua möllitasoa. :) Rölli teki puhtaan radan, Ruska taisi hypätä aidan 6 väärin päin, ja koska pimeä putkikulma ei ole näille vielä tuttu, Lilja ja Ruska juoksivat kohdassa 8 putken suun ohi.

Toinen rata on merkitty sinisillä numeroilla, ja se oli jo aika vaikea Ruskalle ja Liljalle. Röllilläkin tuli 3 kieltoa, ja se on näistä kolmesta eniten treenannut. Ruska starttasi viimeisenä ja meikäläisellä tosiaan kunto loppui, joten virheitä tuli peräti viisi kappaletta. :P

Rimat oli 20cm korkeudella, mutta mehän ollaan menty Liljan kanssa vielä matalampia: toinen riman pää maassa ja toinen aidan siivekkeen jalustan päällä. Liljaan oli iskenyt rimakammo muistaakseni alkuvuodesta/keväällä Hurttahallin möllikisoissa, jonka jälkeen hierojalla ilmeni, että neidillä on lanne jumissa. Liljahan sitten pettämättömällä koiran logiikallaan ilmeisesti yhdisti kivun rimoihin. Koko kesä ollaan sitten treenattu speed bumpeilla ja siitä siirrytty pikkuhiljaa mataliin rimoihin. Olin tyhmä ja luulin ongelman jo aika hyvin väistyneen, mutta Lilja hyppi ensimmäisen radan Timimäiseen tyyliin todella korkealta ja kaukaa ponnistaen (voiko hyppytekniikka periytyä?!?!?!?!?), seuraavalla radalla alkoi taas kieltäytyä hypyistä ja homma meni ihan överiksi, mutta että Liljalle jäisi parempi mieli, niin pistettiin sitten läskiksi ja oikaistiin vähän ja suoritettiin rata Liljan mieleisessä järjestyksessä. Ja nyt toivon, etten ole peruuttamattomasti tuhonnut kaikkea, mitä ollaan saatu aikaiseksi, koska rimakammo on ikävä ammattitauti. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!