keskiviikkona, joulukuuta 04, 2013

Näistä tiedät olevasi kissanomistaja

Iltalehden sivuilta löytyi. No, testataanpas sitten. Punainen = totta, sininen = ei totta.

1. Tunnet jatkuvasti tarvetta alleviivata, ettet ole viillellyt käsivarsiasi itse.
 • Päinvastoin, angstisena teininä laitoinkin sen kissojen piikkiin. :P 
2. Jatkuva karvojen nyppiminen vaatteista on sinulle yhtä alitajuntaista kuin hengittäminen. 
 • Karvojen?!?!?!? En nypi karvoja vaatteista. :D Mutta tajusin pointin, karvat on siis yhtä normaali osa minua kuin hengittäminen...
3. Et koskaan taittele hyvää pahvilaatikkoa suoraan pahvinkeräykseen.
 • Eipä niitä roskikseen liikenisi paljon muutenkaan! :D Pitääpäs joskus testata tuo "kissat on hulluna pahvilaatikkoihin"-väite nyt, kun on tuota nuorisoa...
4. Et enää edes hätkähdä herätessäsi keskellä yötä siihen, että joku nuolee naamaasi.
 • En ole koskaan edes herännyt sellaiseen...
5. Olet lopettanut sanomalehtien tilaamisen, koska niiden lukemisesta ei yksinkertaisesti tule mitään.
 • Kotiväki on lopettanut sanomalehtien tilaamisen, itse en ole sellaisia koskaan tilannutkaan. ;) Ei se kyllä kissoista tai muistakaan karvaisista johdu. Paitsi ehkä sen puoleen, että ne vievät kaikki rahat, jotka normaalit ihmiset käyttävät lehtien tilailuun.
6. Itse asiassa koko lukemisharrastuksesi on romahtanut. Joskus saatat salaa vilkaista almanakkaa.
 • Ja mä kun syytin nettiä/tietokoneita siitä...
7. Käsitöiden suhteen olet jo luovuttanut kokonaan.
 • NEVER!!!!!!!
8. Olet myös oppinut, ettei tietokoneelle jätetä koskaan auki mitään tärkeää.
 • En ole varma, olenko oppinut sellaista. :)
9. Et enää osta lasisia koristeita joulukuuseen. Etkä mitään muutakaan helposti särkyvää mihinkään.
 • On mulla posliini- ja muita koriste-esineitä! :D En ole montaakaan joulukoristetta ostanut ja nekin kotiväen muovikuuseen, kauas kissoista. Siitä syystä, että itse en laita kuusta. Ensimmäisenä vuonna kotoa muutettuani, laitoin aidon kuusen, koska kotona on jouduttu pitää muovikuusta muiden allergian takia. Mutta niitä neulasia oli niin joka paikassa, että jopa minua häiritsi! :D Muovikuusi on turha pölypesä. Isokokoinen muovikuusi ei mahtuisi kämpässäni minnekään, eikä liioin varastossa riittäisi tilaa. Pienen muovisen pöytäkuusen voisi joskus hommata, mutta eikös niissä ole yleensä koristeet valmiina?
10. Sinulle on ihan normaalia, että asunnossasi on hiekkaa pitkin lattioita ympäri vuoden.
 • Joo, huoh... -_-
11. Jos et vielä ole vaihtanut tapettia puolipaneeliin, harkitset sitä vakavasti.
 • Minähän en vuokrakämppää rupea tapiseeraamaan/paneloimaan! :D Maalatut seinät kelpaa.
12. Olet jo hyväksynyt, että leppoisa silittelyhetki saattaa koska tahansa kääntyä rajuksi pahoinpitelyksi.
 • Sade opetti sen minulle jokin aika sitten roikkumalla kynsin hampain käsivarressa kiinni... Okei, mä olin tehnyt sille manikyyrin vähän aikaisemmin, mutta tuskin se vaikuttaa asiaan millään tavalla? :D
13. Pelkäät lemmikkisi sairastumista myös siksi, että sitten sitä pitäisi yrittää lääkitä.
14. Et huolestu, jos lintu lentää vahingossa sisään ikkunasta. Joku muu hoitaa asian kyllä.
 • Huolestun sen linnun puolesta! :D
15. Käyt nukkumaan hankalasti tikkusuorana vuoteen laidalle, koska kissa tuhisee niin söpösti keskellä sänkyä.
 • Nukuin ties missä asennoissa, koska sänkyyn piti mahtua myös 2-3 koiraa (vaikkakin pienikokoista) sekä 1-2 kissaa. :D Hommasin nyt syksyllä kotitalon vintiltä 120-senttiseksi levitetyn perintösängyn ihan siksi, että mahtuisin itsekin nukkumaan...
16. Suonenvetokaan ei saa sinua nousemaan sohvalta, jos kissaystäväsi on käynyt hurisemaan ihanan lämpöisenä kainaloosi.
 • Kämpällä en pahemmin sohvalla makoile, koska olen täyttänyt sohvan kissojen pedeillä, etteivät vain saa päähänsä käyttää sohvaa johonkin muuhun tarkoitukseen. Mutta kissaystäväni eivät erityisemmin sylissä/kainalossa viihdykään. Aussit sen sijaan yleensä tulevat sohvalle/sänkyyn mukaan: kainaloon, mahan päälle, polvitaipeeseen jne.
17. Hommaat intoa puhkuen kotiisi tällaisen hökötyksen, maksoi mitä maksoi.
 • Simba ja Miska vanhalla, vähemmän kodikkaalla kämpällä.
18. ...vain huomataksesi, että kissasi ei katso siihen päinkään. Sen sijaan tyhjä vessapaperirulla tai pöydälle lojumaan jäänyt mittanauha on parasta maailmassa.
 • Toinen niistä kahdesta hyvästä puolesta eläinkaupassa työskentelyni ajoilta oli se, että opin laittamaan kissanminttua kaikkeen, mistä kissojen haluaa tykkäävän. :) Toinen hyvä puoli oli se, että opin tulkitsemaan napusäkkien tuoteseloista vähän paremmin.
19. Saat joka aamu tuntea syyllisyyttä lähtiessäsi töihin. Vetinen katse pysyy mielessäsi pitkälle iltapäivään. Tosiasiassa kissasi ryhtyi heti oven sulkeutumisen jälkeen nuolemaan keskittyneesti takapuoltaan.
 • Enkä tunne syyllisyyttä! :D Jos kissoilla ei ole nälkä, niitä ei pätkääkään kiinnosta, missä olen... Ja jos niillä on nälkä, ne toivovat naapurin vierailua.
20. Olet usein väsynyt, koska kissasi tapaa ilmoittaa nälästään siinä neljän aikaan aamuyöllä. Kun olet kompastellut hereille ja täyttänyt oman kotikuninkaallisesi ruokakupin kalleimmalla kissanherkulla, ruokaa käydään vain nuuhkaisemassa.
 • Joo, paitsi että ruokaa ei heru yöllä. Eikä aamulla heti herättyäni. Parasta on, kun kissan kupin täyttää yöksi, niin eivät mölyä ainakaan sen takia. Aamuruoka tarjoillaan vasta juuri ennen töihin lähtöä, niin eivät yritä herätellä ruokkimaan. Mutta ennen kuin aloin nukkua makuuhuoneen ovi auki, Simba saattoi seurankipeyttään mouruta öisin.
21. Sinulle ei ole homma eikä mikään korjailla tämän tästä pieniä oksennuksia ympäri asuntoasi. Mutta miksi aina matolle?
 • Oliskin vain oksennus! :) Kakkakasat rasittaa paljon enemmän.
22. Saatat itse kutsua murustasi sellaisilla hellittelynimillä kuin "Saatanan kätyri", mutta jos joku muu erehtyy tekemään saman, hän ei ole enää tervetullut kotiisi.
 • Joo, ei parane tulla valittamaan vastasiivotun vessalaatikon hajusta, jos ei ole valmis avustamaan kalliimman hiekan ostamisessa. ;)
23. Olet täysin tottunut siihen, että sinua tuijotetaan koko ajan.
 • Kyllä.
24. Huomaat aina välillä haaveilevasi siitä, että kunpa voisit itsekin olla kissa. Voisit vain nukkua ja syödä, eikä kukaan vaatisi sinulta mitään. Onko muka olemassa parempaa?
 • En kyllä haaveile olevani kissa, mutta eläkeläinen? :)
25. Vaikka katti kaataisi telkkarin, repisi verhot alas ja pudottaisi kukkamaljakon lattialle, sen ei tarvitse kuin katsoa sinua silmiin, kallistaa päätään ja sanoa "mau" ja olet valmis antamaan kaiken anteeksi.
 • Telkkaria en omista, mutta on meillä jokunen nettijohto katkaistu, keittiön verhot on aina enemmän tai vähemmän irti nipsuistaan jne...
Lopputulos: 25/16 eli saattaa mulla nipin napin joku katti tuolla kämpillä olla???? En ole ihan varma, pitääpä tsekata jos puhelimen muistista löytyisi todisteita... No, kappas! Siellähän se! Minulla on kuin onkin kissa, tarkemmin sanottuna 3! Rooleissa siis Lumi, Miska ja Sade. :)

Riidoissa?!?!?!?! :'D
Huomatkaa kissanpeti, harjaluuta ja "putukihveli" ruokapöydällä sekä osittain alas revitty pitsiverho... ;) Koska kissat kissanhiekka-tassunjälkineen pitävät "ruokapöytää" naapurikyyläys-tukikohtana, en syö siinä. Vai pitäisikö sanoa, että koska en syö ikinä pöydän ääressä, kissat saavat vapaasti pitää pöydän hyvänään!?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!