torstaina, toukokuuta 09, 2013

Kesäturkki


Varpu on trimmattu viimeksi 7 kuukautta sitten, Lapuan trimmauskurssilla. Vaikka Varpu on nimensäkin mukaisesti meidän hassu luonnonlapsi, niin kyllä se nuortui trimmauksella entisestään!

Yllättävää kyllä, ENNEN trimmausta, Varpun reidet ja muutenkin takaosa tuntui tosi karvattomalta, trimmattuna ne on vähän paremman näköiset, kun etuosassa ei ole ihan niin valtavasti karvaa. Vaikka en niin viimeisen päälle pikkurouvaa edes trimmannut, kuten monelle varmaan mm. hännästä pistää silmään. Varpu ei kuitenkaan ole ihan heti menossa näyttelyihin, sille kun tulee sairasloma tähän väliin: Varpu kun leikkuutetaan ensi viikolla, koska emme teetä sille enempää pentuja kilpirauhasten vajaatoimintaan viittaavien veriarvojen vuoksi.

Masu näkyy edelleen vatsakarvojen läpi. Mutta ehkä se on hyvä, ettei mahakarva ole ehtinyt kasvaa pentujen jäljiltä takaisin, koska ne kuitenkin ajellaan steriloinnin yhteydessä. Olisi harmittanut, jos olisivat vihdoin palautuneet kohta 2 vuoden kasvatuksen jälkeen, ja nyt ne sitten ajeltaisiin pois! :D

Aiheesta aikaisemmin:

Trimmauskurssi Lapualla 29.9.2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!