keskiviikkona, maaliskuuta 27, 2013

Tokopäivä ja Päivän kuva

Ruska, Roosa, Timi, Varpu, Rölli, Lilja


Lauantaina 13.4 klo 13-15 järjestetään tokoilupäivä ausseille omistajineen! Kouluttajana toimii monivuotinen vuoden toko-aussin omistaja Minna Myllyperkiö Vaasasta. Nyt siis kaikki innolla mukaan, tervetulleita ovat kaikki aussinomistajat! Ei ole siis väliä oletko aikaisemmin harrastanut, osallistua voi vaikka pennun kanssa (kunhan rokotukset ovat kunnossa).

Paikkana koulutukselle on uusi Seinäjoen koiraurheilukeskus! Keskuksen sivut avautuvat lähipäivinä seuraavaan linkkiin: www.koiraurheilukeskus.com.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 6.4 niin että ehdimme suunnitella päivän kulkua. Sitovat ilmoittautumiset ja lisätiedot: kirsi.kjall@netikka.fi tai 050-3466750. Hinta koulutukselle on Aussikerhon jäseniltä 10e/koira, ei-jäseniltä 15e/koira (hinnat voivat laskea jos ilmoittautuneita tulee arvioitua enemmän!).

Tervetuloa mukavaan menoon rentoon porukkaan!

Minna Myllyperkiön koirista Onni (BH TK2 TK1 Wohvelin Arsenal) kisaa tokoa voittaja-luokassa ja Tony (TK1 Tsarskoje's Jondalar) kisaa avoimessa luokassa.

Tapahtuman sivu Facebookissa: www.facebook.com/events/425201704233649

Ruska, Lilja ja Rölli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!