sunnuntaina, maaliskuuta 03, 2013

Talvirieha

Järjestettiin eilen Kauhavan Kennelkerhon hallituksessa talvirieha Mäenpään hiihtomajalle. Ohjelmistoon kuului pulkka-ajelua lapsille bernhandilaisen ja bullmastiffin vetämänä, koirien juoksukilpailu, mäenlaskua ja tokonäytös. Minun oli puhe olla tokonäytöksessä Timin kanssa, mutta nyrjäytin viikko sitten selkäni, joten ei ollut oikein fiilistä treenailla... Ei olla kuitenkaan tokoiltu pitkään aikaan, vaikka kyllä mä näytöksen nähtyäni luulen, että Timi nuo liikkeet olisi muistanut. ;D

Timi kuitenkin pääsi talviriehaan mukaan, samoin Ruska ja Rölli. Timi kun on ollut minulla yötäkin kämpällä Ruskan ja Röllin jatkona, koska olen ollut sairaslomalla selästäni. Työpäivinä en ota Timiä yökylään, koska se ahdistuu ja haukkuu ihmisten ollessa poissa. Koska Ruska ja Rölli ovat joutuneet Liljan juoksun takia olla pitkään kämpälläni ja täysin vierailematta kotona, oli selvää, että pojat tulevat mukaan vaihtelua saamaan. Myös I-pentuetta oli edustamassa kaksi sakemannileidiä, Nemi ja Turre.

Turre eli Anemoneniityn Illakko, joka oli hyvin paljon emonsa Mistyn näköinen, paljon tanakampi ja urosmaisempi vain.

Aussit ja Nemi osallistuivat koirien juoksukilpailuun, jossa jokainen koira juoksee yksin 100m matkan. Ohjaaja saa kannustaa koiraa niin paljon kuin haluaa maalissa, jätettyään koiran ensin avustalle lähtöön.

 Ruska juoksi ensin ja sille ei kello käynnistynyt.

Rölli sai ajan 6,14 sekuntia.

Timi-pappa pisti paremmaksi ja sai ajaksi 6,04 sekuntia.

Nemi vapautettiin juoksuun vähän väärällä hetkellä, eli se harhautui nuuskimaan ennen juoksuun lähtöä, joten ajaksi tuli 12,51 sekuntia. Mutta sillä pääsi silti toiselle sijalle, koska meidän järjestäjien koiria ei sijoitettu. :)

Ihan kiva päivä tästä sitten tulikin, vaikka aamulla meinasi kyllä usko loppua alkuunsa, kun mittari näytti -18 astetta... Pakkasraja oli kuitenkin -15 ja Kauhavalla se näytti -14. Illalla vaan sitten pukkasi kauhean migreenin, näkee ettei selkä ole vielä kunnossa, vaikka mitään en edes kantanut tms!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!