torstaina, elokuuta 09, 2012

Mitä rahalla saa?

Rahalla voi ostaa talon,
muttei kodikkuutta;
rahalla voi ostaa sängyn,
muttei unta;
rahalla voi ostaa kellon,
muttei aikaa;
rahalla voi ostaa kirjan,
muttei taitoa;
rahalla voi ostaa aseman,
muttei kunnioitusta;
rahalla voi maksaa lääkärin,
muttei terveyttä;
rahalla voi ostaa sielun,
muttei elämää;
rahalla voi ostaa seksiä,
muttei rakkautta.
MUTTA!

Rahallapas voi ostaa KOIRAN!
Ja koiran mukana saat kaiken yllämainitun, ainakin melkein, yleensä, joissain tapauksissa. :)
  • Kodikkuutta - tottakai mikä tahansa kisakentän tai näyttelykehän laita, kliininen hotellihuone, roskis tai pahvilaatikko alkaa tuntua kodilta, jos koirasi on kanssasi! Ks. kuvat alla.
  • Unta - ehkä et, ellet minun tavoin saa paremmin unta, kun on joku kainalossa/jalkopäässä/sängyn vieressä, mutta ainakin koira voi kuorsata puolestasi äänekkäästi!
  • Aikaa - koira kyllä vie paljon aikaa, mutta se on hyvää ja terveellistä aikaa! Ks. myös terveys.
  • Taitoa - koiralta ja koiran kanssa voi oppia monenlaisia taitoja
  • Kunnioitusta - jos ei muuta niin koirasi kunnioituksen! Ihmiset voivat kunnioittaa sinua esim. kuinka hyvin osaat käsitellä koiraa tai kuinka olet muuttanut elämäntapojasi koiran ansiosta. Pelottavalla koiralla hankittu kunnioitus on huono juttu, mutta kyse saattaa olla myös kanssaihmisen ennakkoluuloista rotua kohtaan.
  • Terveyttä - (paitsi jos olet allerginen koiralle) Koiran kanssa sinun ainakin pitäisi ulkoilla ja liikkua säännöllisesti. Lemmikkien terveysvaikutuksia pohditaan mm. täällä. Terveys pidentää elinaikaa?
  • Elämä - koirien kanssa avautuu monipuolinen harrastusmaailma, senkun valitset mieleisesi!
  • Rakkaus - koirasi rakastaa sinua takuulla, jopa silloin kun olet sille epäreilu tai kohtelet sitä huonosti... (saattaa toki olla, ettei koira ikävöi perääsi, jos se huostaanotetaan)
Tähän loppuun kodikkaita otoksia milloin mistäkin tapahtumasta... Mannekiininä Timi, paras ystäväni, elämäni mies, päivieni paiste ja syy herätä aamulla. :)  Erinäisistä lemmikeistä huolimatta, nuoruuteni kului sängyllä piirrellen, lukien tai tehden käsitöitä. Sitten Timi tuli, kädet puuskassa maata polkien julisti tahtovansa toimintaa, ja muutti elämäni. Kuvat voi klikata suuremmiksi.

1.10.2005 Oulun koiranäyttely (huomatkaa trimmi!)
9.9.2006 Vöyrin agilitykisa
7.7.2007 Vöyrin Agirotu (huomatkaa korvat!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!