torstaina, elokuuta 23, 2012

Kasvattien tuloksia

*aussit päivitetty!*


SAKEMANNEJA:

Anemoneniityn Forest on saavuttanut TK1-koulutustunnuksen 27.7. Kesän aikana "Petu" on siis käynyt kolmessa tottelevaisuuskokeessa saaden joka kerta kunniapalkinnon ja sijoittuen kolmen parhaan joukkoon ( yksi 1.sija, yksi 2.sija ja viimeinen 3.sija + TK1-tunnus)! :D Seuraavan kesän tavoite onkin sitten TK2! BH-koe tekaistiin jo 1.10.2011 kerralla läpi. Onnea Petulle ja kotiväelle! :D

Petu kesäkampauksessa ja esteet

Anemoneniityn Inkalilja suoriutui huippupistein luonnetestistä 11.8.2012. "Nemi" nimittäin nappasi Lapualta emäntänsä Maritan kanssa 189p! :) Video tulee nettiin myöhemmin.

Klikkaa tarkastellaksesi Nemin arvostelua!
Järjestimme 16.6.2012 lonkkakuvauksen, johon osallistui vain 2 kasvattiamme, Anemoneniityn Juniper "Luca" ja Jasione "Nala". Muut ilmeisesti haistoivat, että nyt on huonoja tuloksia jaossa... Lucan tulos nimittäin oli E/E 3/1 ja Nalan tulos D/D 0/0, mutta näillä mennään! :) Yllä Nala, alla Luca:AUSSEJA:

Päivi käväisi 13.8 koirien kanssa silmä- ja polvitarkastuksissa. Anemoneniityn Dawn Flower "Nala" sekä Anemoneniityn Chestnut "Rambo" saivat kumpikin 0/0 polvien ja terveiden silmien paperit. Rambolle teetettiin myös kilpirauhasverikoe, joka oli ok.

Kirsi taas käväisi Anemoneniityn Coconut eli "Siru"-neidin kanssa 14.7.2012 Forssassa. Tuloksena oli juniorluokan voitto eli jun-ERI1 ja SA eli sertin arvoinen. :)

Sirun ja Rambon velipoika Elmo om. Koskiniemen perhe, käväisi 23.8. silmä- ja polvitarkastuksessa saaden myös terveet paperit.

KIITOS AKTIIVISILLE KASVATTIEN OMISTAJILLE!

1 kommentti:

  1. Tuolla Nalalla on kyllä maski minun makuuni, upea!

    VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!