lauantaina, lokakuuta 15, 2011

Päivän peikko

Oon aina ollut sitä mieltä, että Suomi24-foorumi on malliesimerkki paikasta, josta EI missään tapauksessa pidä etsiä vastauksia eläinaiheisiin kysymyksiin. Tänään löysin sieltä kyllä varsinaisen trollin

Päivän linkki: Hamsun värjäys

Keskustelun avaus:
Mistä saikaan niitä värejä joilla voisin hamsuni värjätä? Olisi kiva saada hamsulleni uutta ilmettä:)

Avulias vastaus:
Jos pelkästään raitoja haluat niin Textmarkilla saa kätevästi pysyvän tuloksen. Myös värivalikoimaa löytyy, omilla syyrialaisillani tällä hetkellä punaiset ja toisella mustat raidat.

Koko turkin värjäykseen soveltuvat esimerkiksi Tikkurilan vesiohenteiset maalit, akryylimaali hilseilee herkästi ja saattaa tukkia hamsterin kurkun sen puhdistaessa turkkiaan (kuolleiden hamsterien täyttäminen maksaa ammattilaisella siinä 200 euron paikkeilla)

Ylipäätään ongelmanahan on hamstereiden nopea karvankasvu, joka vähentää värin pysyvyyttä. Itse olen hidastanut karvankasvua pitämällä hamstereita välillä jääkaapissa, jolloin ruumiintoiminnot (mukaanlukien karvankasvu) hidastuvat.

Onnea kokeiluihin! 

Joku ottaa opikseen:
Mielenkiintoista asiaa! Itse en jaksanut värjätä turkkia aina uudestaan, joten ratkaisin pulman ajelemalla hamsterin kaljuksi ja maalaamalla nahan. Olen myös harkinnut sen tatuointia, paljonkohan hamsterin tatuointi tulisi maksamaan? Ajattelin, että muutama värikäs hamsteri piristäisi asuntoa ja marsuun isompana elukkana voisi tatuoida jonkin taideteoksen, vaikka Mona Lisan.
Aina vaan pitemmälle viedään:

Se on vain yhteiselämää lemmikkien kanssa

No ajattele nyt itsekin, sen karvathan tukkivat partakoneen aina ajellessa. Rahaa ja hermothan siinä menee. Toiminhan toki elikoiden parhaaksi, minusta tatuoinnit ovat hienoja ja siksi haluan elukoidenkin niistä nauttivan. Se on kuule rauhoittavaa parin kaljan jälkeen maata sohvalla ja katsella hienosti värjättyjen marsujen/hamstereiden lipittävän omaa oluttaan juomapullosta. Siinä tuntee syvää yhteenkuuluvuutta luonnon kanssa. Piippua nuo eivät ole vielä oppineet polttamaan, joten se on jäänyt vain meikäläisen nautinnoksi. Aromista toki saavat osansa, kun sisällä vetelen savuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!