lauantaina, lokakuuta 29, 2011

KV Seinäjoki 29.10.2011


Tuomari: Jasna Matejcic, Kroatia

Mukana meillä oli Ruska ja Rölli. Leena oli ekaa kertaa handlerina, jos ei lasketa Vaasan näyttelyä, jossa Leena esitti Varpua PN-kisassa, jossa olivat myös Dina ja Siina. Tässä Leena esitti Röllin, koska se on todella helppo esittää. :) Röllin mielestä koiranäyttelyt ovat todella tärkeitä. ;D Nämä aussikehästä otetut kuvat on räpsinyt Marita Hautala, joka on veljeni vaimo ja sijoituskotia vaihtaneen Anemoneniityn Inkalilja-sakemannin emäntä.


Nuoret urokset:
tuomari: Jasna Matejcic, Kroatia
1. Millhouse's Camillo Crianza om. Päivi Teppo
2. Nemma's Zero Nine "Ruska" ja minä
3. Ålhammarens Åliver "Rölli" ja Leena Hautala
4. Somehow Australian Cooler om. Heidi Mattila

 Meidän poijat oli tänään vähän toisen asialla! :D
Ruska ja Somehow Australian Cooler om. Heidi Mattila
Ruska keskittyi paremmin, kun näki selkänsä taakse.

Pulisongit ojennukseen!


Ruskan peppuprofiili

Kata, Ruska ja Jasna Matejcic, Kroatia

Koivet ojennukseen sieltä mahan alta! :) Ruskan kommentti: "Tämmöisiä missikisoja, PHYH!"

Muovirusetti paikalleen.

Ruskan arvostelu:
Good size and proportion. Correct head, would like more chin. Enough neck. Good angulation in front and rear. Good topline. Typical movement. NUO-ERI3
 Leena ja Rölli

 Leena ja Rölli

 Leena ja Rölli, takana Ruska.

 Tuomari, Leena ja Rölli.

Rölliä tutkaillaan.
Rölli:
Good size and proportions. I would like longer muzzle. Enough neck. Open in fron angulation. Correct topline and rear angulation. In front movement wawing.
Ihastuksemme kohde, silkkiterrieri. Tästä voi syyttää Leenan lukuisia silkkiterrieriä harrastavia Facebook-kavereita. :)


Saksanpaimenkoirat:

Meillä ei ollut sakemanneja mukana tässä näyttelyssä, mutta kuvasimme sukulaisia. Meille on tosin tullut uusi sakemanniperheenjäsen, Elli eli Demant's Fee, mutta neidin karvanvaihto oli sen verran kesken ilmoittautumisten aikana, että ilmoitimme vain ausseja.

Tässä pari kuvaa Ellin veljestä, Demant's Farrosta, om. Merja-Riitta Kivilä. Velipoika ei hirvikolarin aiheuttaman viivästyksen vuoksi päässyt arvosteluun. Oman arviomme mukaan velipoika oli Elliä huomattavasti suurempi, miellyttävä luonteinen nuorimies ja yhdennäköisyyttäkin kasvoista löytyi. :)
 
Alla ainoa käyttöluokan uros:
Jared vom Murrtal Zwinger (Saksa), om. Erkki Järvenpää (Dellan kasvattaja!), handleri Markku Nummela (SPL-Seinäjoen kouluttaja)
 

Sitten kuvia I-pentueemme isästä, Demant's Pedrosta, joka on valioluokan uroksista jälkimmäinen, punapaitaisen miehen esittäjä. Valioluokan urosten ensimmäinen ja voittaja oli Bar-Waxan Zalmari om. Katri Huhtasalo.
FI CH SE CH Demant's Pedro ja Henri LöfgrenJa taas tuliaisia. Kuvasta puuttuu karvapeitot, jotka ostettiin auton perälle. Olemme nimittäin ostaneet Ellin kasvattajalta farmarin perälle sellaisen irrotettavalla väliseinällä varustetun häkin, mihin voi laittaa esim. 2 sakemannia. :) Joten molemman puoliskon pohjalle tuli nyt ostettua myös karvapeitot. 

 
Vasemmalta oikealle: 1. rivi: Kennelliiton kaavakkeita, Koiramme-lehtiä ja VIP-kuvastoja pentupaketteihin, sorkat Dellalle, Pinjalle ja Ellille. 2. rivi: huomioliivi sakemanni- ja aussikokoa, narupallo Ellin motivoimiseen. 3. rivi: Varpulle talvitakki, sormikortsuja trimmaamiseen.

Varpu testaa!

 Roosalla on samanlainen, mutta pinkki. Alunperin ostin sen kyllä Varpulle, mutta kotona tajusin, että eihän pinkki takki ole yhtään rämäpäisen Varpun näköinen! :) Roosalle sen sijaan passaa kuin nenä päähän kaikki fifi-vaatteet! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!