perjantaina, lokakuuta 14, 2011

1.10.2011 Himanka

Tähän PPKJY:n näyttelyyn lähdin kanituomariksi samaa kyytiä gerbiilituomariksi lupautuneen Jaanan kanssa. Alla pyörii kuvat arvostelemistani kaneista sekä muutama kuva itse näyttelypaikasta. Photobucket haluaa näyttää kuvat käänteisessä järjestyksessä...


Samassa näyttelyssä järjestettiin lisäksi hamsterien ulkomuotoluokat ja minulta sinne lähti 3 pitkäkarvaista syyrialaispoikaa. Pojista nuorin oli parikuinen suklaa Champagne Truffle, kasv. Marjut Kaakinen.

Loput kaksi olivat omia kasvattejani. Toinen oli tummakorvainen valkoinen Talvitähti, josta ei onnistunutta kuvaa liiennyt. Se sai erikoispalkinnon "Todellinen Komistus". Tässä siitä heinäkuinen kuva naperompana.Luonnonvalkoinen Gimme A Man After Midnight (ABBA:n laulusta) nappasi kunniamaininnan sekä lähti Pikkumökin hamsulaan jalostuslainaan.

Sekaannuksesta johtuen Gimme poseeraa myös Talvitähden palkinnon kanssa. Ruusukkeen takana ei ollut tekstiä, joten huomasin oikean osoitteen vasta nyt lukiessani näyttelytuloksia. Lahjoitin ruusukkeen takaisin yhdistykselle, joten kuvaa oikean omistajan kanssa ei tule. ;D

Molemmat pojat ovat jälkikasvua niistä joulukuussa meille muuttaneista Ruotsin tuontihamstereista, joista kerron tässä postauksessa. Talvitähti on Mapilamis Asrixin ja Sadepäivän Ilon poika, Gimmen vanhemmat taas on Mapilamis Afton ja EPJY VV-10 Ancylus Gos To Hell.

Meiltä maailmalle lähti marsumuori Anemone's Blue Fire "Sini". Se lähti toisen kasvattini Anemone's Darleejing alias Viivin kaveriksi (tai riitapukareitahan he varmasti aluksi ovat keskenään...), kun sen elinikäinen ystävä Anemone's Abashing Curls jouduttiin lopettamaan pahalaatuisen kasvaimen vuoksi. Tytöt ovat reilun kaksivuotiaita.

Näyttelystä meikäläiselle lähti mukaan iso säkki Rabbit Royalea. :) Nämä hermeliini-nassikat Anemone's Tiikerin Lapsi ja Tiikerin Päiväuni olivat myynnissä minulla näyttelyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!