tiistaina, kesäkuuta 29, 2010

Härmästä poikia kaksi!

Elämä edessä, korvat kenossa... Pojat Jokiniityntiellä.

Meillä on nykyään 3 poikakoiraa. :) Alunperin meille piti tulla enää vain tyttöjä, mutta sitten tuli Timi... Timin piti olla viimeinen uros, mutta kummasti sitä kuudessa vuodessa mieli ehtii muuttua! ;) Röllistähän on jo aikaisemmin ollut juttua täällä. Ruskaa en ole ehtinyt ollenkaan hehkuttaa täällä Mistyn ja Roosan pentujen aiheuttaman säpinän vuoksi. Eikä kummallakaan ole edes omaa sivua vielä!

Ruskan löytyminen sai alkunsa Roosan ja Jeren treffeistä. Olin ihastunut netin kautta Ruskan isään (Huovispäivän > Koiramme > Seledo Scott Onyx) ja emänisänisään (Melukylän > Urokset > Cliftop Red Dazzler, joka on muuten Roosan exä), ja olikin mainio sattuma, että mm. nämä koirat sattuivat olemaan kyseisen pentueen takana! :) Ruska on yhteisomistuksessa Orvokki Lämsän kanssa.

Ruska ja Rölli ovat kuin paita ja peppu. Niistä taitaakin tulla isona siamilaiset kaksoset? ;) Ennen Ruskan tuloa, Röllin suosikkileikkikaveri oli itsekin vielä pentumainen Varpu. Voitte varmasti arvata, että Varpu on tämän parin kanssa ihan helisemässä! Timi on vielä toistaiseksi erittäin allerginen Ruskalle, joka härnää isompaansa pelottomana. Roosa yrittää unohtaa pentujen olemassa olon jo kokonaan - niin vieraat kuin omansakin! ;) Misty taitaa luulla niitä Roosan pennuiksi, mutta eihän se estä imettämästä niitäkin silloin harvoin kun enää viitsii. Siinä samassahan ne menee kuin se viimeinen oma pentu, eihän se nyt niin tarkkaa ole...  Della ja Pinja taitavat myös ajatella ainakin Ruskan olevan Mistyn tai Roosan pentuja. Pinja kun vähän potee mustasukkaisuutta uusia koiraperheenjäseniä kohtaan, mutta Ruskan kohdalla se ei ole hoksannut oireilla. Rölliin tutustuessaan se kyllä epäili tulleensa huijatuksi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!