perjantaina, tammikuuta 15, 2010

Jäsenmaksuja...

Taas se aika vuodesta, kun pitää käydä läpi kaikki yhdistykset, joissa on jäsenenä, että milloin on minkäkin jäsenmaksun deadline... Ilokseni kun useimmat eivät laita muistutuksia, ja toisilla jäsenyys ei ole kalenterivuoden vaan maksuhetkestä maksuhetkeen...

Liityin tosiaan viime vuonna uudestaan Aussikerhoon, mutta sen sijaan Suomen Hamsteriyhdistys jäänee nyt sitten pois tarpeettomana, kun ei kerran kasvattajanimikään ole voimassa hamsuille. Nimen anominen taas nykyisillä säännöillään edellyttää huomattavasti suurempaa eläin- ja poikasmäärää kerralla, kuin mitä itse olen valmis pitämään. Tässä kuitenkin meikäläisen viimeisiä hamsteriaiheisia töitä. Käykää kurkkaamassa, niin tiedätte minkä parissa olen ahertanut viime päivät! ;) Jouduin laittaa linkin väärälle keskustelualueelle eli näyttelykeskusteluihin, koska näyttelytuloksiin sai lisätä uusia aiheita vain valvojat tms. En tiedä, toimiiko linkki sen jälkeen, jos joku käy sen siirtämässä oikealle alueelle.

Pistetään nyt oikein listaa, minkä jäsenmaksuja tässä taas maksellaan, niin näkeepähän nekin tollot, jotka luulevat, että eläinten kasvatuksella vaan tienataan:
Siinä on nyt niitä, mitkä äkkipäätä muistin. Lisäkustannuksiakin voi vielä tulla, pitää esim. katsoa, millaista ulkomuotonäyttelytarjontaa PiNalla on tälle vuotta, josko siihen liittyisi. Ja sitten on se Lapuan Koiraharrastajat, sinne on aika hankala päästä ryhmään, mutta jos se joskus onnistais!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!