maanantaina, tammikuuta 18, 2010

Aivan V*T*N kovia jätkiä!!!!! >:(

Nyt linkkien pitäisi toimia!

On tää maailma menny niin ihimeelliseksi, kun pitää potkia pieniä koiria! Onneksi ulkomailla voi sentään joutua vankilaan tai muuten vastaamaan teoistaan... En tiedä, onko onni vai epäonni, mutta ainoastaan 1 koira seuraavista tapauksista menehtyi.
Epäonnistunut pissatusreissu? Parikymppinen mies potkii tyttöystävänsä chihuahua-pomeranian-sekoitusta ympäri hissiä, pikkuinen tuskin uskaltaa liikkua. Välillä äijä kutsuu koiran luokseen ja potkii taas. Turvakamera on tallentanut tapahtuman, mutta -onneksi- ääntä ei ole mukana.
Caught on Tape, Man Kicks, Tortures Little Dog – VIDEO – http://fortheloveofthedogblog.com
17- ja 18-vuotiaat pojat sitovat kotoaan eksyneen pitbullin puuhun ja puukottavat sitä. Lopulta pojat laittavat koiran kuoppaan ja hakkaavat sen hengiltä kepillä.
Dog Brutally Tortured to Death, One Teen Killer Gets Jail – VIDEO – http://fortheloveofthedogblog.com
7-vuotias naapurin poika menee aidattuun pihaan pahoinpitelemään Shih Tzun niin pahoin, että sillä mm. murtuu leuka, ja se joutuu tuskallisiin leukkauksiin. Nevadan lain mukaan alle 8-vuotiasta ei voi syyttää, mutta saattaa olla, että vanhemmat joutuu vastuuseen...
Little Dog Brutally Beaten by 7-Year-Old Child – VIDEO – http://fortheloveofthedogblog.com
Joukko miehiä hakkaa ja viiltelee viidakkoveitsellä 1-vuotiasta labradorin ja paimenkoiran sekoitusta ja pakenee paikalta jättäen sen kuolemaan. Koiralta joudutaan amputoimaan toinen etujalka, koska se on mennyt niin muusiksi. Lisäksi koira on riutunut ja kapinen.
Group of Men Brutally Bludgeon Dog with Machete – VIDEO – http://fortheloveofthedogblog.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!