sunnuntaina, elokuuta 16, 2009

Pari surullista kuulumista

Edellispäivänä pari pientä ja suloista eläintä nukahti ikiuneen.

Toinen niistä on peruaanimarsu Nöpö, joka on käynyt meillä hoidossa jo useiden vuosien ajan. En edes muista kuinka monen! Nöpöllä on sinä aikana ehtinyt olla 3 eri kämppistäkin. Mutta nyt oli Nöpö-vanhuksen vuoro lähteä! :´( Alla on vuoden 2008 tammikuussa Nöpön kotona työharjoittelussa ollessani piirtämäni kuva Nöpöstä ja tämän edellisestä kämppiksestä Söpöstä, joka oli kasvattini. Söpö nukkui pois jo keväällä. Se oli kuollessaan 4-vuotias.Nöpön nykyinen kämppis, Latjolajban, on Norjan tuonti d.e.white uros, joka tuli meille Nikean marsulan kautta ja steriilinä päätyi hetkeksi toverinsa menettänyttä ja epätoivoon vajonnutta Nöpö-mummoa viihdyttämään. Sovittiin jo ennen herran muuttoa, että Latjolajban tulee meille takaisin, kun Nöpön on aika lähteä. Se kun oli tiedossa, että aika on lähellä. Kutsumanimeltään "Lumipojaksi" ristitty herra jääkin sitten meille, vaikka meidän puolesta se olisi toki voinut jäädä Kirjapainoon ja saada uuden kaverinkin. ;)

Tässä Nöpö ja sen ensimmäinen kämppis, kastroitu Mikke. Kuvat on otettu niiden ensimmäiseltä hoitokeikalta meillä, muistaakseni 6 vuotta sitten? Nämä kuvat olivat muinaisella Anemone's esittelysivulla. Kun sellainen vielä oli... ´:( Kukahan tekis uuden? ;D


Toinen meiltä hiljattain lähtenyt olento on vastasyntynyt hermeliininpoikanen. Poikanen on syntynyt edellispäivänä ja kuollut vuorokauden sisällä... Millie-emo sai vain tämän yhden poikasen toisen vakiohoidokkimme Solen's Rudolfin eli Nöpön (sekin...) kanssa. Molemmilla on kyllä ennestään jo poikasia ja varmasti niitä tulee vielä syntymäänkin myöhemmin. Tämä poikanen oli väriltään valkoinen ps tai joku muu ihan vaalea, esim. luonnonsiam.
...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!