lauantaina, elokuuta 01, 2009

Kuulumisia lyhyesti

Petu eli Anemoneniityn Forest, Cillan ja Indyn poika, oli tänään mätsärissä sinisten kolmanneksi paras! :) Onnea Marille!

Faunhof Eldonna eli Donna ja Anemoneniityn Enkelinsiipi eli Elvi ovat käyneet lonkkakuvissa. Eläinlääkärin toimesta Donnan lonkista arvioitiin B/C ja Elvin lonkista taas A. Päinvastoin kävi sitten taas kerran Kennelliiton päässä: Donnan lonkat ovat A/A ja kyynärät 0/0, Elvin taas B/C ja 0/0.

G-pentueesta ovat kaikki neljä nallekarhua lähteneet uusiin koteihinsa! G-pentueen emä, Sisu, onkin nyt sitten kokonaan emäntänsä Lailan koira. Jäämme mielenkiinnolla ja peukut pystyssä seuraamaan jäljestämisuran kehitystä! :)

Tämän vuoden viimeinen koiranpentue syntyy elokuussa Dustylle. Nuori rouva todettiin ultraäänessä tiineeksi ja muutaman pennun poppoota odotellaankin nyt sitten syntyväksi hienosta isästä. :)

Aniara's Alana, ihana lilac/golden marsu, kuoli eilen raskausmyrkytykseen. :´( Se sai muutama päivä sitten keskenmenon ja ei ollut oma itsensä sen jälkeen...

Hermeliininpoikasia odotellaan kynnet rakoilla! Onnistuneen näköiset astutukset on havaittu näillä kaneilla:
  • Petkelkannan Putin (sin. venäläinen 90,5B) x EPJY VV07 Lumitähden Whilma (valk.ps 94 + kuma)
  • EPJY VV-06? Anemone's Puuterilumi (valk.ss 94 + kuma + BIS 7) x Anemone's Jasmiini (valk.ss 92)
  • Solen's Rudolf (luonnonharmaa) x Millie (madagaskar fuchs 92,5 Ruotsin tuonti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!