maanantaina, huhtikuuta 21, 2008

Kevät

Päivitetty:
21.4. hamsteri- ja pupuvauvauutiset
17.4. koiravauvauutiset, koirasivut
16.4. marsuvauvauutiset

Koirakuvat-viikkohaaste: kevät


Kevään tärkein merkkihän on ehdottomasti koulutuskentille palaaminen! :) Sunnuntai 20.4 eli eilen vietettiin Lapualla Hanna Löytynojan koulutuksessa. Timi oli niin riemuissaan, että unohti sen sileän tien kaiken, mitä oli talven aikana oppinut ToKossa ja BH-treeneissä... ;) Mutta huomattavasti sen käytös on edistynyt syksyisestä, jolloin kaikille koirille piti isotella sukupuoleen katsomatta... Nyt Timi ei aikonutkaan rähjätä edes vanhoille tappelupukareille. Tänään SPL-Seinäjoen kentällä nähtiin myös Dustysta huomattavaa rauhoittumista!

Kevään merkkejä lähipäivinä on toki bongattu muitakin: leskenlehtiä, krookuksia, tänään västäräkkejä ja eilen kuulin työpaikan katsoksessa pääskysten ääniä. Sanotaan, että pääskysestä ei päivääkään, mutta en minä lintutuntemuksellani vastausta lukitsemaan halua mennä. Tai ainakaan ei yksi pääsky kesää tee... Nimittäin en halua uskoa, että tämä on jo sitä kesää! Sovitaan, että västäräkistä vähäsen.

Tietenkään Dellan ja Pinjan armoton karvanlähtöä ei olla huomioimatta kevään merkiksi. Puhumattakaan siitä, että hamsterit ovat jälleen alkaneet lisääntyä! ;D Kovin hurjaa karvanvaihtoa meillä ei kanipuolella ole liikkeellä, mutta lupparouvilla oli jonkin sortin valeraskausvillitys kevään kunniaksi: niin Giselle, Moona kuin Nöpökin väsäsivät jokunen viikko sitten häkin nurkkaan somaa pesää. Pesäpuuhissa oli tuolloin myös Omenankukka alias Pörri, mutta tositarkoituksella. Valkoisen untuvan keskelle ilmestyikin kaksi poikasta. Pörri otti lastenhuoneen pehmustamisen sen verran vakavasti, että maha ja rinta ovat edelleen kaljuja...

Päivän linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!