perjantaina, maaliskuuta 28, 2008

Tokoilua

Päivitetty:
24.3. hamsu- ja pupuvauvat
23.3. koiranpennut

Keskiviikkona päästiin taas pitkästä aikaa Timin ja Mistyn kanssa tokoharjoituksiin. Oltiin jo seuraavassa tasoryhmässä, mutta jouduttiin olla nyt muutaman kerran putkeen poissa, joten aloitettiin sitten saman tien alusta, kun kerran uudistettu alkeiskurssi alkoi. Viime vuonna oli vain yksi alkeisryhmä ja yksi jatkavien ryhmä, nyt on paremmin eri tasoryhmät ja näiden tavoitteet huomioitu sekä eteneminen mahdollistettu. Arkitottelevaisuus on erillään varsinaisesta tuloshakuisesta tokoilusta.

Ei se alusta aloittaminen ollut ihan huono idea. Koirakon itsetuntoa kohottaa kummasti tehdä sellaisia asioita, mitä osaa. Järjestäjänä oli Kauhavan Kennelkerho ja opettajana Heidi Pollari, jonka kanssa ollaankin ennestään tuttuja. Koska alkeiskurssi vasta alkoi nyt keskiviikkona, niin siellä sitten harjoiteltiin tietenkin kontaktin ottamista. Sehän onkin Timille ja Mistylle jokapäiväistä elämää.

Timillä oli enemmän vaikeuksia pitää suunsa kiinni, kuin suoriutua harjoituksista. Oli nimittäin tosi huono sää! Aivan mahdottoman kylmä. Timin harvoin tulee kylmä, koska se käy aina sen verran kierroksilla.

Päivän linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!