torstaina, elokuuta 03, 2006

Tietopaketista

Päivitykset: tapahtumakalenteri, kaikista valikoista pitäisi olla poistettuna linkki tietopakettiin. Myös vanhalta sivulta. Uuteen paikkaan on lisätty kaikki suunnilleen julkaisukelpoiset marsusivut, muut ovat vielä työn alla. Marsuvauvauutiset, Hemuli.

Linkki tietopakettiin on siis poistettu kaikkialta, missä sen muistan olevan. Itse sivustoa en ole kuitenkaan poistanut vaan se on yhä netissä. Kehotan kuitenkin teitä olemaan esim. googlettamatta tietopakettia! Ei sillä, etteikö sitä saisi lukea, mutta cjb.netistä tunkeutuu koneille yhä tarmokkaammin viruksia. Googlettamalla se kyllä löytyy, esim. salasanalla Anemone's tietopaketti ja voinhan antaa teille ihan suorankin osoitteen tietopaketin etusivulle, se on osoitteessa anemones.atspace.com/tietopaketti. Lukekaa pois minun puolestani, jos koneenne on kunnolla virusturvattu. En tiedä jääkökin se tuohon osoitteeseen... Mutta joka tapauksessa tuosta etusivulta eteenpäin olevat sivut ovat yhä tallennettuna cjb.netin palvelimelle ja hälytyskellot alkaa kyllä välittömästi soida ja viruksentorjuntalappuset hyppiä silmille. Olen tietoinen ongelmasta ja sivut muuttavat maisemaa heti, kun olen saanut valmiiksi tällä hetkellä kiireellisimmin työllistävät pentu-CD:t.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!