torstaina, elokuuta 10, 2006

Dellan ultraääni

Päivitykset: koiravauvauutiset

Ilouutisia!!! Tultiin justiin eläinlääkäriltä ja Della oli ultraäänessä. Siellä kurkistikin jokunen pikku-Laku, vaikka suhtauduttiin epäilevästi. Kahdesta viime astutuksesta Della oli osoittautunut vain valeraskaaksi, vaikka se itse on touhottanut siunattua tilaansa totuttuun Dellan teatraaliseen tapaan... Nyt taas Della on ollut ihan normaali Della, kuin mitään astutusta ei olisi ollutkaan, mutta kyllä se vaan on pieniin päin!
Samalla Pinja sai rokotukset.

Eilinen meni taas eläinhuoneessa remontoidessa. Tosin tulokset eivät ole nyt kovinkaan näkyviä. Vihreään laatikkoon tehtiin uusi pohja ja dunahyllykköön korkeammat jalat. 4-kerroksinen kanitalo sai myös hieman päivityksiä seinilleen. Uusi marsuhäkki asennettiin myös ja Ewok-hiiren tytöt liittyivät isompiensa Carrien, Celesten ja Ulrican seuraan hiiridunaan.

Hemuli tuli kotiin naisseikkailulta. Vaikutti temperamentti tasaantuneen viime näkemältä. Mutta nyt kun sitä ei ole hetkeen nähnyt, niin kyllä herra vaikuttaa jo jotenkin vanhalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!