sunnuntaina, elokuuta 27, 2006

Menestystä ;)

En oikein ole vakuuttunut sellaisten kasvattajien moraalista, jotka kertovat sivuillaan melkein pelkästään näyttelymenestyksestä, mutta sorrun siihen nyt itsekin.

Eilen oli Vaasassa marsu- ja hiirinäyttely sekä kaikkien lajien PetShow. Meiltä oli paljon mussukoita osallistumassa, mutta en ole vielä ehtinyt kaikkien arvosteluihin tarkasti perehtymään, koska eilen olin niiiiiin kiireinen sihteeröidessäni elämäni ensimmäistä kertaa ulkomuotoluokkaa... Jänskätin siinä ihan kamalasti, joten olin koko päivän vähän pihalla ja sitten tänään jäljestä päin kauhea migreeni ja maha ihan kuralla... xD

Kuten näyttelyssä kuulin muidenkin puhuvan, kävi myös meillä niin, että ne hiiret saivat menestystä, joilta sitä vähiten odotti ja päin vastoin. Eli kasvattini Flipper sai Laatu1, KuMa, ja oli lyhytkarvaisten satiinien ROP2, vaikka olin miettinyt sen myymistä... Tahtoo vaan nämä hiirilapset aina jäädä kaikki itselle, kun niistä ei malttaisi luopua. ;) Marsupuolelta Trinity sai sertin ja BellaDonna oli satiinien Rop1. Ainoa pettiin ilmoittamani eläin oli Gilbert ja se olikin sitten luokkavoittaja, ROP1 ja BIS4. Vaasasta Gilbert lähtikin Reippaiden matkaan viettääkseen sunnuntain Tampereella.

Tampereella Gilbert sai taas Laatu1 ja Paras Normaalinvärinen Talvikko. Sieltä Gilbert jatkoikin matkaansa em. palkinnon lahjoittaneen Satumetsän hamsulaan naisiin. Mukana oli myös henkisesti matkapahoinvoivaksi osoittautunut syrkki Suvi, sekä 92 pistettä napanneet hermupojat Jäähile ja Kurre.

Vaasasta uuteen kotiinsa lähtivät Sergio, Aiko, Migonette sekä Another Way To Dance. Hurrikaani palasi naisseikkailulta Birgitan marsulasta mukanaan tyttärensä. Vinkki jäi sille tielleen Fawinan marsulaan, mutta sen poika muutti meille. Meille tuli myös Pirpanan tytär, pikkuinen pka blue hiiru sekä Af Tonstjärna -kanilasta luppispoikavauveli.

Perjantai-iltana oltiin Pinjan ja Timin voimin ToKossa Ylihärmässä. Pinja on ToKoillut myös Lapualla, mutta Timi ei ole aikoihin harrastanut muuta kuin agilityä. Tästä huolimatta Timi pesi Pinjan mennen tullen tässä lajissa ja suoriutui vähintään yhtä hienosti kuin muutkin sakemannit. ;) Genotyypiltäänhän Timi oli päivän ainoa austeri, mutta sitähän poika ei tiedä. Timi jäi visusti makaamaan paikalleen ja seurasi herkeämättä. Ainoastaan vierelle istuminen oli päässyt unohduksiin, koska sitä oli harjoiteltu viimeksi Timin ollessa ihan pentu, mutta kyllä Timi sen jotenkuten muisti. Mitä nyt "vähän" vinoon se istuminen meni... Timi harjoitteli päivän lopuksi agilityä skeittailu- ja kiipeilytelineissä. Liukumäki oli ihan selkeästi puomi: ensin portaat ylös ja sitten mahallaan mäkeä alas... ;D Pinjaltakin alkaa sujua seisominen ja vierellä seuraaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!