torstaina, lokakuuta 19, 2017

FB-ryhmä Anemoneniityn koirille

FB-ryhmä: Anemoneniityn koirien omistajat

Tervetuloa kaikki kasvattimme ja niiden vanhemmat ja jälkeläiset ihmisineen!
Lisäsin jo jäseniä kaverilistaltani, jotka yhtäkkiä sattuivat silmään kasvatin omistajana, ja koitan lisäillä vastakin, jos (ja varmasti KUN) olen jonkun unohtanut. Voit poistaa itsesi, jos et halua kuulua tähän ryhmään. Siinä tapauksessa pahoittelen aiheuttamaani häiriötä, ja toivon, ettet muistele pahalla! ♡ 

Koska toivon, että ryhmän jäsenet rajoittuvat nimenomaan kasvattiemme/koiriemme ja niiden jälkeläisten/vanhempien omistajiin, niin liittymispyynnön yhteydessä FB kysyy koirasi virallista nimeä. Tähän kirjoitat tietenkin sen koiran nimen, joka on tähän ryhmään liittymisen syynä. :D Tämä siksi, että nimimuistini ei vastaa lainkaan sitä tarvetta, mikä kaikista pennun ostajista ja niiden perheenjäsenistä muodostuu; 21 pentuetta takana! :D Ja tietenkin on olemassa aina se fakta, että koirat joutuvat joskus vaihtamaan kotia.

Ryhmässä saa halutessaan pysyä tai siihen liittyä, vaikka koira olisikin jo kuollut tai joutunut vaihtaa kotia.

Kuvia ja kuulumisia yms saa kernaasti julkaista ryhmässä. Muiden käyttäjien kannalta voisi ehkä olla kiva, jos myös koiran virallinen nimi mainitaan, jospa sisarusten jne. omistajat löytäisivät toisensa.


Anemoneniityn Hyasintti "Leon" kuva/om: Jari Sinkkonen

LÄMMINTÄ SYKSYÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!