maanantaina, elokuuta 31, 2015

Roosa nollaa minijoukkueessa Piirinmestaruuskisoissa

Video: Marika TurpeinenRoosa minun ylpeyteni ja aussikasvatuksemme kantanarttu on 10½-vuotias, ja näin hienosti päästelee menemään ilman ratavirheitä ja alle ihanneajan! Sukkelamminkin ollaan menty, kun oltiin nuoria ja hoikkia. ;) Tai siis, minä olen ollut joskus hoikka, Roosa ei niinkään!

Tämä ei ollut virallinen yksilörata, vaan joukkuerata. Edustettiin siis Lakeuden Kennelkerhon minejä Piirinmestaruuskisoissa, ja joukkue sijoittui kolmanneksi. :)

Video taitaa sisältää peräti 5 ohjauskuviota nimeltä edestäleikkaus / sokealeikkaus / sokkari / persjättö. :D
Kata räppää matkalla? :D

Meillä alkaa olla aikalailla tasan 10 vuotta yhteistä harrastusaikaa takana. Roosa nimittäin tuli meille n. 7-kuisena (täytti 7kk syyskuussa 2005), ja se otettiin mukaan Timin treeneihin sosiaalistumaan melkein heti meille tultuaan. Enää me emme juurikaan treenaa agilityä, käymme vaan kisaamassa silloin tällöin lähialueella. Meitä joskus kouluttanutta Jonnaa lainatakseni, Roosa on niin kuin minun ajatukseni jatke, menee juuri sinne, mihin näytän. :) Enkä oikein usko, että se pahemmin oppisi enää uusia juttuja agilitystä. Sillä on hyvä syy sanoa, että "Näin ollaan tehty 10 vuotta ja hyvin on toiminut". ;) Joten riittää, että yritetään pitää peruskunto sekä koiralla että ohjaajalla kelvollisena. Siinä sitä haastetta riittääkin, molemmat herkkusuita. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!